Smím vědět, paní Apino, kde se váš syn vlastně nachází? Kdepak potkává krokodýly, leopardy apod.? Pokud jsem moc zvědavá, tak nemusíte odpovídat. Ale fakt by mě to zajímalo. Každopádně asi bych měla taky strach, ale člověk přivykne ledasčemu, že?
Apina Hrbek
|17. 7. 2009 13:27
{{{Pája S napsal:
Api,jsou tropy a na chat kolem 20 hodky je pro mne brzy.To je čas,kdy je trochu přijatelně a něco se může udělat na zahradě a hlavně ve skleníku.Tam je sauna hadr.No,ale počkej až se ochladí,ono se na chatu ukáže víc lidí. :-) Už jsem ti psala,že i když má tvůj syn takové zážitky,tak bych měnila.Taky při jeho životnmím stylu se nediv - to by asi ani nebylo normální, kdyby ho nic takového nepotkalo. ;-) No chápu ale, že pro tebe to jsou nervy,co?}}}
Pajo mas pravdu, ma zajimavy zivot ale pro me je to na nervy. Nikdy nezapomenu na to jak prijel pred nekolika lety na navstevu k nam domu a rekl, ze nam ukase nejake diapozitivy. Vsechno to byly snimky listu, housenek a prirody. Pak prisla serie obrazku prasne cesty kde na jejim konci v dalce byl tmavy bod. Jak snimky pokracovaly, bod se priblizoval a nakonec z neho byl ker a u neho velka louze. Nas syn nam rekl, ze to byl prvni “stin” ktery potkal po osmi hodinach chuze, ze se z te kaluze napil a pak si pod ker lehl a usnul. Dalsi snimek ukazal otisky tlap velke selmy, leoparda, ktery se taky prisel napit zatimco nas kluk spal. Muj syn se na me podival a rekl: “no a tady mami vidis proc ti vsechno nerikam”. Tech prihod je vic a jiste je jeste vic o kterych nevim. Ale obavy o nej mam.
Tak se snad zase nekdy potkame na chat. Ahojky
Pája S
|17. 7. 2009 07:23
Neutralizace je velice důležitá v zájmu zachování rovnováhy,že jo. :-)) :-))
U nás také vydatně dodržujem.
:-)) :-)) Jiří,na tý chirurgii musí být synátor fakt profláklý,s prominutím.To už, když otevře dveře,lékař volá :,,a co to bude dneska"? :-D Asi destrukční tip.No hlavně, že se to zahojí a bude v pořádku.On si vlastně nevědomky pěstuje imunitu.A v dospělosti mu bude vše dorůstat tak superrychle,jak ještěrce ocásek. :-)) :-)) :-))
Api,jsou tropy a na chat kolem 20 hodky je pro mne brzy.To je čas,kdy je trochu přijatelně a něco se může udělat na zahradě a hlavně ve skleníku.Tam je sauna hadr.No,ale počkej až se ochladí,ono se na chatu ukáže víc lidí. :-) Už jsem ti psala,že i když má tvůj syn takové zážitky,tak bych měnila.Taky při jeho životnmím stylu se nediv - to by asi ani nebylo normální, kdyby ho nic takového nepotkalo. ;-) No chápu ale, že pro tebe to jsou nervy,co?
Apina Hrbek
|16. 7. 2009 22:33
{{{recepty73 napsal:
:-)) :-)) :-)) domácí žvýkání :-)) :-)) :-)) jak trefné Já se začínám divit,že mě po těch dobrotách ještě nechytil žlučníkový záchvat!Ale je pravda,že to důkladně neutralizuji
Dnes jsem opět navštívil se synem naší oblíbenou chirurgii Úspěch byl v tom,že to jsou tentokrát ,,jen,, dva stehy na utrženém bříšku u prostředníčku :-! .Vážně přemýšlím o tom,zda mu tam nemám napsat přechodný pobyt!
Na chatu je stále mrtvo...,doufám,že máte hezkou dovolenou,kterou netrávíte vysoušením obydlí a podobně :-S .Jiří}}}
Jiri, ten tvuj syn (na chat jsme se dohodli, ze si vsichni tykame, vzpominas?) me pripomina naseho syna. Nas kluk je sice uz dospely muz, ale stejne si o nej delam starost, nebot se mu deji veci, ktere se nestavaji nikomu jinemu koho znam. Pred nekolika roky nam od nej prisla vanocni email a na jejim konci bylo hned za pranim hezkych vanoc sdeleni, ze dostal malarii. Rok na ho pokousala giganticka vodni vydra, pak slapnul na krokodyla a jen tak tak se dostal bez uhony na breh (myslel si, ze prechazi reku po kladach). Jindy si nevsimnul, ze v kalne vode je utopene rospadajici se telo kone a spadnul do nej, myslim do toho kone. Posledni prihoda byla pred dvema roky, kdy ho postipala najaka potvora a nakladla do toho stipnuti vajicka a co nasledovalo si kazdy dokaze predstavit, nebudu to radeji popisovat. :-!
Co se chat tyka, nikdy tam nikoho nestihnu taky. Holt budeme muset trpelive cekat az dovolene budou za nami a krasne dny se promeni v nevlidne a pak se tam zase sejdeme.
recepty73
|16. 7. 2009 21:03
:-)) :-)) :-)) domácí žvýkání :-)) :-)) :-)) jak trefné Já se začínám divit,že mě po těch dobrotách ještě nechytil žlučníkový záchvat!Ale je pravda,že to důkladně neutralizuji
Dnes jsem opět navštívil se synem naší oblíbenou chirurgii Úspěch byl v tom,že to jsou tentokrát ,,jen,, dva stehy na utrženém bříšku u prostředníčku :-! .Vážně přemýšlím o tom,zda mu tam nemám napsat přechodný pobyt!
Na chatu je stále mrtvo...,doufám,že máte hezkou dovolenou,kterou netrávíte vysoušením obydlí a podobně :-S .Jiří
Pája S
|14. 7. 2009 06:10
No, když já jsem zavřená celej den v práci a tak ,když přijdu domů,prchám ven.A víte všichni,jak se správně prchá ne? :-))
No dozrávají meruňky a tak dělám marmošky.Práce na zahradě je taky dost a když se dostanu domu je 22 hod a na chatu už je mrtvo .A víkendy?To teprve je našvihlý - samý gril a takové to domácí žvýkání....však víme. :-))
Ladia
|13. 7. 2009 16:32
{{{Apina Hrbek napsal:
Ja taky nejak nikoho nemohu na chatu chytit. Dovolene a krasne letni pocasi vede k lenoseni. Snad se to casem zlepsi, az lidi budou unaveni z toho odpocivani :-D.}}}
Ono komu by se chtělo v takovém parnu sedět u počítače :-)) :-))
Api, to je pravda, kolikrát je člověk z lenošení znavenej víc než z manuální práce :-D
Apina Hrbek
|13. 7. 2009 13:19
Ja taky nejak nikoho nemohu na chatu chytit. Dovolene a krasne letni pocasi vede k lenoseni. Snad se to casem zlepsi, az lidi budou unaveni z toho odpocivani :-D.
Severová Miroslava
|13. 7. 2009 09:22
{{{recepty73 napsal:
Teda,tady se ale lenoší... :-S Žádné cvičení?Aby jsme nezakrněli?!? ;-)
Dovolenou přece nemáme dva měsíce Nejsme děti Nebo že by ;-) Zdravím všechny :-)) :-)) :-)) Jiří}}}Nejen tady, ale i na chatu se lenoší, minulý týden jsem tam byla 3x a z toho 2x byl přítomen jenom jeden uživatel a 1x 2 uživatelé :-! :-! Nejen děti mají prázdniny, ale i my všichni ostatní si chceme trošku odpočinout co
recepty73
|12. 7. 2009 15:02
Teda,tady se ale lenoší... :-S Žádné cvičení?Aby jsme nezakrněli?!? ;-)
Dovolenou přece nemáme dva měsíce Nejsme děti Nebo že by ;-) Zdravím všechny :-)) :-)) :-)) Jiří