Miru,tak to je bezva.Já mám teď dovču a makám doma,takže není čas.A jak píše Laďka,čas na netu není nic.Utíká to šupem.Zkusím se objevit.Chatu zdar. :-)) A to je teprve závislost. :-)) :-))
stafl
|18. 6. 2009 15:41
Mirko, jen přijď, stejně to musíš zkoušet, stane se, že prostě tam není jeden večer "ani noha". Jinak ujišťuju tě, že závislost na internetu mám a i když třeba pracuji na nějaké tabulce, tak mi to nedá a na 20 minut mrknu třeba na maily, do receptů, na nějaké časopisy atd. A ujišťuju tě, že když tě neco zaujme, tak 60 minut na počítači není čas, ale jen okamžik :-)) :-)) ;-)
Severová Miroslava
|18. 6. 2009 07:32
{{{Apina Hrbek napsal:
Tak blahopreji k prvnimu uspesnemu kroku a snad te brzo uvidime na chat. :-D}}}Tak viděli jste to včera večer Ani sama nevím jak se mi to podařilo se k Vám na chat dostat :-)) :-)) Ale už jste se všichni tak nějak pomalu rozcházeli. Až někdy vyjde čas, tak musím dříve.Ale dnes jsem si počítač doma zakázala sama sobě :-) :-) Už druhý den jsem totiž šla spát až po půl jedenácté a dnes jsem jak vyvoraná - furt zívám :-)) :-))
J.Tereza
|17. 6. 2009 21:22
{{{recepty73 napsal:
:'( ...no jo,jenže já se na PC dostanu v tuhle dobu málokdy :'(
Zahrada si žádá po práci své...a žaludek taky...
Jestli bude na chatu někdo zítra kolem 11-12.hodiny,tak to zkusím ;-) Jiří}}}
To je veľmi skoro, to som v práci :-D
Apina Hrbek
|17. 6. 2009 19:54
Jiri,
mel byste se pokusit prijit, dopoledne si myslim tam asi nikoho nezastihnete, ale mohu se mylit.
Pro me osobne je to jeste moc brzo - :-D slunicko teprve vychazi a pred rannim kafem se mnou stejne neni moc legrace :-X
recepty73
|17. 6. 2009 19:35
:'( ...no jo,jenže já se na PC dostanu v tuhle dobu málokdy :'(
Zahrada si žádá po práci své...a žaludek taky...
Jestli bude na chatu někdo zítra kolem 11-12.hodiny,tak to zkusím ;-) Jiří
Apina Hrbek
|17. 6. 2009 18:23
Schazime se okolo 20 hodiny vaseho casu a kolik nas tam byva je ruzne, nekdy tri nekdy az sest. Takze doufam, ze se objevite.
Blikni
|17. 6. 2009 17:07
Dobrý den,
určitě to tady někde je, ale když se nemáme stydět se zeptat (i když to bylo myšleno trošku v jiné souvislosti), tak se teda ptám :-P : v který den a v kterou hodinu se scházíte na chatu? A kolik se vás tam tak obvykle schází?
dík za odpověď
stafl
|17. 6. 2009 13:36
Mirko, to jsou nemoci každého "novorozence" na internetu a věř mi, že i po 2 letech prakticky denního používání si budeš muset říci "vím,že nic nevím", naštěstí tu je tolik "dobrých dušiček" které budou ochotny poradit s jakýmkoli problémem a důležité podle mě je hlavně nestydět se a zeptat se, i když má někdy člověk pocit, že vypadá jak trouba :-[ :-[ :-D :-D ,ale já zas říkám, že není blb ten, kdo se zeptá, ale ten, kdo dělá chytrého a než by se zeptal, radši se ztrapní sám... ;-) ;-)
Apina Hrbek
|17. 6. 2009 12:31
Tak blahopreji k prvnimu uspesnemu kroku a snad te brzo uvidime na chat. :-D