Autor:

Zelné knedlíky II.

Střední
Ingredience
Kysané zelí 1/2 kg
Slanina 10 g
Hrubá mouka 100 g
Vařené brambory
Jemně nastrouhané
1/2 kg
Vejce 2 ks
Rohlík 2 ks
Smetana 1 dl
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Přílohy, Knedlíky

Vymačkané zelí spojíme s vejci, moukou a brambory, vmícháme nakrájené rohlíky na kostičky a vyškvařený špek. Uděláme kulaté knedlíky velikosti tenisových míčků, obalíme v hrubé mouce a vložíme do vroucí slané vody asi na 15 minut.

Podáváme s osmaženou cibulkou samotné nebo k pečenému masu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Zelné knedlíky II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web