Zelí na studeno

Hodnocení:

Moje:

15 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bílé zelí menší hlávka
    • 1
      ks cibule větší
    • sůl
    • cukr
    • pepř mletý
    • ocet
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zelí nakrájíme a asi 3 minuty povaříme v osolené vodě. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout. Vychladlé zelí smícháme s nakrájenou cibulí, přidáme sůl, cukr, pepř, ocet a na závěr vmícháme lžičku oleje.
2
My to doma podáváme k pečenému masu s knedlíkem - ale maso a knedlík jsou teplé!

Komentáře k receptu

  • vera vydrzelova
    vera vydrzelova |

    6. 3. 2006 07:24

    Moc dobre!My to doma delavali jako zelny salat, v podstate k masu nebo misto kysele okurky.