Autor:

Zelí na studeno

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bílé zelí
menší hlávka
1 ks
Cibule
větší
1 ks
Sůl  
Cukr  
Pepř mletý  
Ocet  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zelí nakrájíme a asi 3 minuty povaříme v osolené vodě. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout. Vychladlé zelí smícháme s nakrájenou cibulí, přidáme sůl, cukr, pepř, ocet a na závěr vmícháme lžičku oleje.
My to doma podáváme k pečenému masu s knedlíkem - ale maso a knedlík jsou teplé!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Na vdolky i do buchet. Skvělá domácí povidla ze švestek a hrušek Články z

Komentáře k receptu: Zelí na studeno

Komentáře

  1. vera vydrzelova   06.03.2006 | 7:24 | reagovat |

    Moc dobre!My to doma delavali jako zelny salat, v podstate k masu nebo misto kysele okurky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web