Autor:

Zelí na studeno

15 minut PT0H15M
Snadné
Porce: 4
Ingredience
Bílé zelí
menší hlávka
1 ks
Cibule
větší
1 ks
Sůl  
Cukr  
Pepř mletý  
Ocet  
Slunečnicový olej  

Postup přípravy:

Zelí nakrájíme a asi 3 minuty povaříme v osolené vodě. Scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme vychladnout. Vychladlé zelí smícháme s nakrájenou cibulí, přidáme sůl, cukr, pepř, ocet a na závěr vmícháme lžičku oleje.
My to doma podáváme k pečenému masu s knedlíkem - ale maso a knedlík jsou teplé!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Letní delikatesa - salát ze dvou druhů melounů se sušenou šunkou Články z

Komentáře k receptu: Zelí na studeno

Komentáře

  1. vera vydrzelova   06.03.2006 | 7:24 | reagovat |

    Moc dobre!My to doma delavali jako zelny salat, v podstate k masu nebo misto kysele okurky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web