Autor:

Zeleninová příloha

Ingredience
Brambory 800 g
Mrkev 300 g
Brokolice 500 g
Celerová nať  
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Přílohy, Ze zeleniny

Omyté a oloupané brambory a mrkev povaříme v osolené vodě s celerovou natí (může být i libeček) asi 15 minut. Poté přidáme brokolici rozdělenou na malé růžičky a ještě asi 10 minut povaříme. Vše scedíme přidáme máslo, osolíme a opepříme a promícháme.
Můžeme podávat samostatně nebo jako přílohu k masu. Scezenou vodu můžeme dále použít na přípravu polévky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Zimní salát se zelím, jablky a brusinkami Rychlé a zdravé večeře od pondělí do pátku Články z

Komentáře k receptu: Zeleninová příloha

Komentáře

  1. Anonym   04.08.2007 | 18:08 | reagovat |

    vyborne,delam podobne,ale bez masla ,zaliju troskou slehacky a rozpustim taveny syr.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré! Domácí koblihy: Jsou nadýchané a hříšně dobré!
Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat Jaké cvičení se pro vás hodí? Raci by měli běhat, Střelci tančit a Býci boxovat
Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč? Petra Vacka věšeli na háky za kůži na zádech! Proč?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web