Autor:

Zeleninová příloha

Ingredience
Brambory 800 g
Mrkev 300 g
Brokolice 500 g
Celerová nať  
Sůl  
Pepř mletý  
Máslo 50 g

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Přílohy, Ze zeleniny

Omyté a oloupané brambory a mrkev povaříme v osolené vodě s celerovou natí (může být i libeček) asi 15 minut. Poté přidáme brokolici rozdělenou na malé růžičky a ještě asi 10 minut povaříme. Vše scedíme přidáme máslo, osolíme a opepříme a promícháme.
Můžeme podávat samostatně nebo jako přílohu k masu. Scezenou vodu můžeme dále použít na přípravu polévky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Bochníček plněný uzeným masem (k pivu) Domácí pečení pro každou příležitost Články z

Komentáře k receptu: Zeleninová příloha

Komentáře

  1. Anonym   04.08.2007 | 18:08 | reagovat | závadný

    vyborne,delam podobne,ale bez masla ,zaliju troskou slehacky a rozpustim taveny syr.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout? Pacientů s HIV stále přibývá: V Praze hrozí epidemie! Jak se nemoci vyhnout?
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde? Co se zásnubním prstenem, když ze svatby sejde?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web