Autor:

Křupavé fazolky jako příloha

Snadné
Ingredience
Zelené fazolky 500 g
Rohlík
cca, nebo jine bile pecivo
70 g
Strouhaný parmazán
cca
2 lžíce
Olivový olej  
Křupavé fazolky jako příloha

Postup přípravy:

Fazolky opláchneme, okrájíme konečky a dáme vařit do vroucí osolené vody téměř doměkka. Pečivo rozmixujeme, dáme do mísy, přidáme parmezán, vychladlé fazolky (můžeme je nakrájet na kousky), 2-3 lžíce oleje, promícháme. Dáme na větší plech s pečícím papírem a zapečeme na 220°C asi 10 minut. Podáváme teplé jako přílohu k masu, jsou chutné i samostatně.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Ořechové tyčinky s ledovou polevou Tip na nedělní oběd - kuře s mandlovou nádivkou a ořechové tyčinky Články z

Komentáře k receptu: Křupavé fazolky jako příloha

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web