Křupavé fazolky jako příloha

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: pippiva

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g zelené fazolky
    • 70
      g rohlík cca, nebo jine bile pecivo
    • 2
      lžíce strouhaný parmazán cca
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fazolky opláchneme, okrájíme konečky a dáme vařit do vroucí osolené vody téměř doměkka. Pečivo rozmixujeme, dáme do mísy, přidáme parmezán, vychladlé fazolky (můžeme je nakrájet na kousky), 2-3 lžíce oleje, promícháme. Dáme na větší plech s pečícím papírem a zapečeme na 220°C asi 10 minut. Podáváme teplé jako přílohu k masu, jsou chutné i samostatně.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.