Autor:

Zdravější perník

Střední
Ingredience
Jablka 3 ks
Hladká mouka 150 g
Celozrnná mouka 150 g
Med 250 g
Vanilkový cukr 1 balení
Vejce 2 ks
Hnědý rum 3 lžíce
Mléko 8 lžíce
Kakao 4 lžíce
Prášek do perníku 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Buchty

Jablka nakrájíme na malé kostky.

Vanilkový cukr, med a vejce vyšleháme do husté pěny. Potom přidáme rum, mléko a mouku s kypřícím práškem do perníku.

Všechno promícháme a přidáme jablka.

Pečeme v předehřáté troubě při 150 °C asi 35 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Tvarohový a makový závin Ty nejlepší záviny. Sladké i slané. Články z

Komentáře k receptu: Zdravější perník

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web