Autor:

Zbojnická pečínka

Střední
Ingredience
Vepřová kýta
nebo plecko
300 g
Klobása - uzená 100 g
Slanina 50 g
Vepřová játra 200 g
Cibule 200 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Játra také nakrájíme na plátky opepříme, ale nesolíme. Cibuli a klobásku pokrájíme na kolečka, slaninu na plátky. Pak střídavě napichujeme všechny suroviny na špíz a pečeme zvolna nad ohništěm s dřevěným uhlím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Zbojnická pečínka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí 10 potravin, které snižují nadýmání a pomůžou při hubnutí
Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou Celebrity na síti: Verešová připálila cukroví a Jandová tančí s dcerkou
Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu! Tyhle věci nikdy nedělejte během sexu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web