Autor:

Zbojnická pečínka

Střední
Ingredience
Vepřová kýta
nebo plecko
300 g
Klobása - uzená 100 g
Slanina 50 g
Vepřová játra 200 g
Cibule 200 g
Rostlinný olej 1 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme olejem. Játra také nakrájíme na plátky opepříme, ale nesolíme. Cibuli a klobásku pokrájíme na kolečka, slaninu na plátky. Pak střídavě napichujeme všechny suroviny na špíz a pečeme zvolna nad ohništěm s dřevěným uhlím.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Zbojnická pečínka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami Trendy v barvách a účesech pro rok 2017: Inspirujte se celebritami
Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE Disney kolekce hrníčků právě teď v BILLE
Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky? Jaká je nejoblíbenější poloha při sexu: Máte ji rádi taky?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web