Noky se špenátem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
30 minut
3
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g listový špenát mražený nebo čerstvý
    • 500
      g bramborové noky
    • 125
      g uzená slanina krájená (Lidl)
    • 50
      g strouhaný parmazán cca
    • 3
      stroužek česnek
    • 1
      ks cibule
    • 20
      ml olivový olej cca
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 2
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slaninu zprudka opečeme na olivovém oleji, odstavíme a necháme v pánvi. Cibuli nakrájíme nadrobno, osmahneme v hrnci, poté přidáme čerstvý nebo lehce rozmrzutý špenát, na mírném ohni při občasném míchání povaříme, přidáme sůl, pepř a rozmačkaný česnek a vmícháme vejce.
2
Do velkého hrnce dáme vařit vodu, osolíme a do vroucí vody vložíme noky. Počkáme, až vyplavou na hladinu, slijeme, zakápneme olivovým olejem a zamícháme.
3
Do hrnce s noky vmícháme hotový špenát spolu s opečenou slaninou. Na talíři posypeme strouhaným parmezánem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.