Autor:

Norské bochánky

200 kJ 48 kalorií kJ
120 minut PT0H120M
Střední
Porce: 30
Ingredience
Kardamom 1 lžička
Hladká mouka 1 kg
Vlažná voda 500 ml
Cukr krupice 200 g
Tuk 200 g
Sůl 1/2 lžička
Hořká čokoláda 100 g
Droždí 100 g
Norské bochánky

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Tuk rozpustíme, přidáme trochu vody a zahřejeme do vlažna. Poté přidáme droždí, vmíchame suché přísady a zbytek vody. Vytvoříme hladké těsto. Naplníme skořicí a čokoládou necháme kynout 30 minut.

Po vykynutí rozdělíme na 30 kusů a z každého vytvoříme bochánek. Bochánky položíme na vál a necháme kynout dalších 30 minut.

Norské bochánky potřeme vejcem a pečeme v troubě při 250 stupních celsia po dobu 8 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Norské bochánky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox! 8 věcí, které zpomalují hubnutí: Patří mezi ně sport i detox!
Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu! Proměna ložnice: z neútulného prostoru perfektní oáza klidu!
Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit Pleťový „jojo efekt" a jak mu zabránit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web