Autor:

Norské bochánky

200 kJ 48 kalorií kJ
120 minut PT0H120M
Střední
Porce: 30
Ingredience
Kardamom 1 lžička
Hladká mouka 1 kg
Vlažná voda 500 ml
Cukr krupice 200 g
Tuk 200 g
Sůl 1/2 lžička
Hořká čokoláda 100 g
Droždí 100 g
Norské bochánky

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky

Tuk rozpustíme, přidáme trochu vody a zahřejeme do vlažna. Poté přidáme droždí, vmíchame suché přísady a zbytek vody. Vytvoříme hladké těsto. Naplníme skořicí a čokoládou necháme kynout 30 minut.

Po vykynutí rozdělíme na 30 kusů a z každého vytvoříme bochánek. Bochánky položíme na vál a necháme kynout dalších 30 minut.

Norské bochánky potřeme vejcem a pečeme v troubě při 250 stupních celsia po dobu 8 minut.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
S dárky do zásuvky zabodujete! Inspirujte se skvělými tipy. [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Norské bochánky

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete Chcete zhubnout? Tak svačte! Tipy na svačiny, po kterých nepřiberete
Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu Konec hvězdného páru? Orlando Bloom a Katy Perry si dávají pauzu
Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor? Třezalka a antikoncepce? Pozor, můžete otěhotnět! Na jaké byliny si dávat pozor?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web