Zapečené špagety

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g špagety
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžíce slunečnicový olej
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks vepřové maso ve vlastní šťávě
    • 1
      ks nakládané kapie
    • 1
      plechovka kukuřice
    • 4
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      stroužek česnek
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do osolené vody dáme vařit špagety. Cibuli nakrájíme na jemno a necháme zpěnit na oleji, přidáme vepřové maso z konzervy (může být samozřejmě i mleté), které necháme pořádně produsit. Poté přidáme pokrájenou kápii, kukuřici a prolisovaný česnek (každý dle své chuťi). Když jsou špagety uvařené, dáme je to zapékací mísy, ve které je promícháme se vzniklou masovozeleninovou směsí. Vše řádně "obarvíme" kečupem. Navrh nastrouháme sýr v cca 1cm vrstvě a dáme zapéct do trouby asi tak na 20 minut.
2
TIP: pro labužníky sýrů - do špaget můžete také vmíchat kousky nivy.
Zařazení: Zdravě i chutně

Komentáře k receptu

  • Josef Bräth
    Josef Bräth |

    18. 5. 2006 12:36

    Je to moc dobré. Do omáčky jsem přidal ještě tavený sýr a nechal ho tam rozpustit.

  • Ivana Samcová
    Ivana Samcová |

    11. 3. 2006 18:37

    Nečekala jsem, že to bude tak dobré, zvláště ta kukuřice... Přidala jsem do těstovin nivu a navrch jsem dala plátky sýra. Příště povrch opravdu silně posypu. Můžu jen doporučit.

  • Anonym
    Anonym |

    3. 2. 2006 22:28

    Dělám něco podobného, jen místo vepřové konzervy dávám lanchmeat a ještě přidávám jeden rajský protlak. Zeleninu nedávám žádnou.Doporučuji.