ZÁHORÁCKÝ ZÁVITEK

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 750
      g vepřový bůček
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 3
      stroužek česnek
    • 50
      g tuk
    • 50
      g slanina
    • 50
      g cibule
    • 250
      g kysané zelí
    • 1
      lžička kmín
    • 1
      lžička cukr
    • 25
      g hladká mouka
    • 2,5
      dl voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykostěný bůček nakrájíme na plátky, hodně naklepeme, opepříme, potřeme česnekem utřeným se solí. Na pánvičce osmahneme nakrájenou slaninu, zpěníme pokrájenou cibuli, vložíme vyprané a překrájené zelí, okmínujeme, osolíme, přisladíme a krátce podusíme.
2
Prochladlou směs navršíme na plátky masa, zatočíme a spíchneme párátky. Závitky osolíme, poprášíme moukou a vložíme do vymazaného pekáčku, zprudka opečeme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Šťávu přecedíme
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Pavel10
    Pavel10 |

    25. 4. 2017 16:14

    To je správný Záhorák.

  • Pvel10
    Pvel10 |

    25. 4. 2017 16:14

    Ano.

  • Pavel10
    Pavel10 |

    25. 4. 2017 16:11

    To je správný Záhorácký závitek,Ty z kýty to je špatně.