Autor:

Výborný karamelový likér

Střední
Ingredience
Salko 2 plechovka
Karamelový puding 1 ks
Mléko 1/2 l
Hnědý rum 1/2 l
Výborný karamelový likér

Postup přípravy:

Zařazení: Nápoje

Plechovky ponoříme do hrnce s vodou a 2 hodiny vaříme. AŽ PO ÚPLNÉM VYCHLADNUTÍ OTEVŘEME. Zkaramelizované mléko smícháme s neoslazeným pudinkem připraveným z 1/2 l mléka. Rozmixujeme a přilijeme 1/2 litru rumu, možno i kapku víc, kdo to chce mít silnější. Když je likér moc hustý, lze naředit mlékem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1
5 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 4x)

Komentáře k receptu: Výborný karamelový likér

Komentáře

  1. Zuzana Šindlerová   11.06.2010 | 8:36 | reagovat | závadný

    Jirko a když si chceš ušetřit práci, rozmixuješ jen 2 uvařená Salca s 1/2 l rumu a je to taky vynikající.

  2. recepty 73   10.06.2010 | 17:48 | reagovat | závadný

    Žůžolabůžo :-))

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web