Vepřové po kremžsku

Hodnocení:

Moje:

60 minut
4
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřové maso (kýta nebo plec)
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • hořčice kremžská
    • sůl
    • pepř mletý
    • vegeta
    • hladká mouka
    • voda

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme na kostičky nakrájenou cibulku. Když zezlátne, přidáme na kousky nakrájené maso a orestujeme, až se maso pěkně zatáhne. Osolíme, opepříme, můžeme použít i vegetu a přidáme kremžskou hořčici. Ještě trochu orestujeme, podlijeme vodou a dusíme. Ke konci, když už je maso skoro měkké, necháme šťávu vydusit a zaprášíme hladkou moukou. S moukou orestujeme a podlijeme vodou do správné hustoty a dusíme do měkka.
2
Dochutíme a podáváme s kynutým nebo bramborovým knedlíkem, rýží, těstovinami.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • stavča07
    stavča07 |

    23. 12. 2011 13:16

    moc moc moc dobrý, doporučuji <3

  • N°1
    N°1 |

    29. 8. 2011 17:07

    Moc dobré! :-)

  • konvigirl
    konvigirl |

    7. 2. 2011 16:18

    Bylo to vyborne, hodnotim za 1 :-) Pochutnala si i moje mala dcera. Diky za recept, urcite zase zopakuji!

  • Anonym
    Anonym |

    28. 4. 2009 08:35

    Věrko, hořčici dávám od oka. Myslím, že tak 2 - 3 polévkové lžíce.

  • Věra Děrgelová
    Věra Děrgelová |

    27. 4. 2009 17:10

    mám malý dotaz, kolik te kremžské horčice? jinak to vypadá moc dobře. díky V.