Autor:

Hovězí nebo vepřové maso na leču

Střední
Ingredience
Karé  
Vejce 3 ks
Hranolky  
Cibule 1 ks
Roštěná
nebo vepřové kýty
3 ks
Zeleninové lečo
zeleninové nebo tomba
1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. Orestujeme. Lečo přelijeme do kastrolu, necháme vydusit přebytečnou šťávu. Nijak nezahušťujeme. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a na malém množství oleje opečeme dozlatova. Hranolky si připravíme bez tuku v troubě. Připravíme si tři sázená vejce, která zdobíme petrželkou a kapií.

Podáváme: na porci hranolků položíme plátek masa, přelijeme lečem na vrch položíme sázené vejce a osmažené kroužky cibule.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Hovězí nebo vepřové maso na leču

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web