Autor:

Hovězí nebo vepřové maso na leču

Střední
Ingredience
Karé  
Vejce 3 ks
Hranolky  
Cibule 1 ks
Roštěná
nebo vepřové kýty
3 ks
Zeleninové lečo
zeleninové nebo tomba
1 sklenice

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Maso po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. Orestujeme. Lečo přelijeme do kastrolu, necháme vydusit přebytečnou šťávu. Nijak nezahušťujeme. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a na malém množství oleje opečeme dozlatova. Hranolky si připravíme bez tuku v troubě. Připravíme si tři sázená vejce, která zdobíme petrželkou a kapií.

Podáváme: na porci hranolků položíme plátek masa, přelijeme lečem na vrch položíme sázené vejce a osmažené kroužky cibule.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Burger s chobotnicí Originální recepty s mořskými plody Články z

Komentáře k receptu: Hovězí nebo vepřové maso na leču

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web