Hovězí nebo vepřové maso na leču

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • karé
    • 3
      ks vejce
    • hranolky
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks roštěná nebo vepřové kýty
    • 1
      sklenice zeleninové lečo zeleninové nebo tomba

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso po okrajích nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme. Orestujeme. Lečo přelijeme do kastrolu, necháme vydusit přebytečnou šťávu. Nijak nezahušťujeme. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a na malém množství oleje opečeme dozlatova. Hranolky si připravíme bez tuku v troubě. Připravíme si tři sázená vejce, která zdobíme petrželkou a kapií.
2
Podáváme: na porci hranolků položíme plátek masa, přelijeme lečem na vrch položíme sázené vejce a osmažené kroužky cibule.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.