Vepřové plátky v tymiánu

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Tesal

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      kg vepřové kotlety
    • 2
      ks vejce
    • 4
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce kečup - ostrý
    • 1
      lžička maggi
    • sůl
    • pepř mletý
    • paprika - sladká
    • tymián

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme do marinády, kterou připravíme z výše uvedených ingrediencí. Tymián je třeba hodně rozdrtit v dlaních, česnek najemno nasekat.
2
Marinujeme nejméně 24 hodin, můžeme až 3 dny. Poté osmažíme na oleji.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Alena Tesařová
    Alena Tesařová |

    23. 8. 2007 08:52

    Věřím, že i takto to mohlo dobře chutnat, ale já nevedu v evidenci thajskou omáčku, takže nevím jak chutná. Kečup v mém recptu má nezaměnitelné místo.

  • jana
    jana |

    16. 6. 2007 20:03

    vynikající,měkké, šťavnaté... jen jsem vynechala maggi a místo kečupu, který jsem neměla, jsem dala thajskou omáčku.super marináda, děkuji