Autor:

Vepřové plátky v tymiánu

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 1/2 kg
Vejce 2 ks
Česnek 4 stroužek
Kečup - ostrý 3 lžíce
Maggi 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Tymián  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme do marinády, kterou připravíme z výše uvedených ingrediencí. Tymián je třeba hodně rozdrtit v dlaních, česnek najemno nasekat.

Marinujeme nejméně 24 hodin, můžeme až 3 dny. Poté osmažíme na oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Dětská párty Zapojte děti do přípravy dětské párty! Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v tymiánu

Komentáře

  1. Alena Tesařová   23.08.2007 | 8:52 | reagovat |

    Věřím, že i takto to mohlo dobře chutnat, ale já nevedu v evidenci thajskou omáčku, takže nevím jak chutná. Kečup v mém recptu má nezaměnitelné místo.

  2. jana   16.06.2007 | 20:03 | reagovat |

    vynikající,měkké, šťavnaté... jen jsem vynechala maggi a místo kečupu, který jsem neměla, jsem dala thajskou omáčku.super marináda, děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít! Nejlepší červené rtěnky: Vyzkoušely jsme, kterou musíte mít!
Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily? Sexuální tajemství z ložnic hollywoodských hvězd. Co na sebe prozradily?
Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet Chat: Samovolný únik moči trápí více než 50 % žen! Zjistěte, jak mu předcházet
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web