Autor:

Vepřové plátky v tymiánu

Střední
Ingredience
Vepřové kotlety 1/2 kg
Vejce 2 ks
Česnek 4 stroužek
Kečup - ostrý 3 lžíce
Maggi 1 lžička
Sůl  
Pepř mletý  
Paprika - sladká  
Tymián  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso nakrájíme na plátky, naklepeme a vložíme do marinády, kterou připravíme z výše uvedených ingrediencí. Tymián je třeba hodně rozdrtit v dlaních, česnek najemno nasekat.

Marinujeme nejméně 24 hodin, můžeme až 3 dny. Poté osmažíme na oleji.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Pojďte ke stolu místo do tělocvičny! Články z

Komentáře k receptu: Vepřové plátky v tymiánu

Komentáře

  1. Alena Tesařová   23.08.2007 | 8:52 | reagovat | závadný

    Věřím, že i takto to mohlo dobře chutnat, ale já nevedu v evidenci thajskou omáčku, takže nevím jak chutná. Kečup v mém recptu má nezaměnitelné místo.

  2. jana   16.06.2007 | 20:03 | reagovat | závadný

    vynikající,měkké, šťavnaté... jen jsem vynechala maggi a místo kečupu, který jsem neměla, jsem dala thajskou omáčku.super marináda, děkuji

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web