Autor:

Vepřové na hrášku

Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Mouka  
Máslo  
Sterilovaný hrášek  
Cibule  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Řízky (nejlépe z krkovice) naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na másle je opečeme do zlatova.

V hrnci na másle zpěníme cibulku pokrájenou na drobno a přidáme řízky, zalijeme vodou z hrášku a trochou obyčejné vody a dusíme do poloměka. Potom přídáme hrášek a dovaříme. Můžeme štávu zahustit moukou, ale není třeba.

Podáváme s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Letní menu na železnici Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na hrášku

Komentáře

  1. Anna   30.10.2006 | 20:11 | reagovat |

    To bude moc dobrý.

  2. Jana   25.10.2006 | 14:47 | reagovat |

    Dávám hrášek mražený a podávám s těstovinami. Je možné přidat lžíci-ne víc-kečupu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje! Jak zhubnout ve 20, 30, 40 a jak v 50 letech? Tohle vážně funguje!
Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění! Tento týden v Ulici: Budou lítat ostrá slova i facky a dojde ke zranění!
Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy? Vyzkoušeno před kamerou: Co pomůže na podrážděnou pokožku hlavy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web