Autor:

Vepřové na hrášku

Střední
Ingredience
Vepřové maso  
Mouka  
Máslo  
Sterilovaný hrášek  
Cibule  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Řízky (nejlépe z krkovice) naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na másle je opečeme do zlatova.

V hrnci na másle zpěníme cibulku pokrájenou na drobno a přidáme řízky, zalijeme vodou z hrášku a trochou obyčejné vody a dusíme do poloměka. Potom přídáme hrášek a dovaříme. Můžeme štávu zahustit moukou, ale není třeba.

Podáváme s houskovým knedlíkem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Strapačky s kysaným zelím a uzeným Tradiční slovenská kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Vepřové na hrášku

Komentáře

  1. Anna   30.10.2006 | 20:11 | reagovat |

    To bude moc dobrý.

  2. Jana   25.10.2006 | 14:47 | reagovat |

    Dávám hrášek mražený a podávám s těstovinami. Je možné přidat lžíci-ne víc-kečupu.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě Chilli papričky: Jak je snadno vypěstovat i v panelákovém bytě
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web