Vepřové na hrášku

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • mouka
    • máslo
    • sterilovaný hrášek
    • cibule

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky (nejlépe z krkovice) naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na másle je opečeme do zlatova.
2
V hrnci na másle zpěníme cibulku pokrájenou na drobno a přidáme řízky, zalijeme vodou z hrášku a trochou obyčejné vody a dusíme do poloměka. Potom přídáme hrášek a dovaříme. Můžeme štávu zahustit moukou, ale není třeba.
3
Podáváme s houskovým knedlíkem.
Zařazení: Maso Vepřové

Komentáře k receptu

  • Anna
    Anna |

    30. 10. 2006 20:11

    To bude moc dobrý.

  • Jana
    Jana |

    25. 10. 2006 14:47

    Dávám hrášek mražený a podávám s těstovinami. Je možné přidat lžíci-ne víc-kečupu.