Autor:

Vepřová panenka v zelném závitku na víně

Střední
Ingredience
Červené zelí 1 ks
Sůl  
Vepřová panenka 350 g
Máslo 2,5 lžíce
Šunka 125 g
Vejce 1 ks
Žloutek 1 ks
Strouhanka 2 lžíce
Zakysaná smetana 1 lžíce
Sherry 2 lžíce
Červené víno 250 ml
Vývar
z kostky
125 ml
Smetana 250 ml
Pepř mletý
klasický a růžový naložený
1 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Osm zelných listů povaříme 3 minuty v osolené vodě, zchladíme studenou vodou a necháme okapat. Maso omyjeme, osušíme, opečeme ze všech stran na lžíci másla a pokrájíme na kostičky. Šunku nakrájíme a smícháme s masem, vejcem, žloutkem, strouhankou, kysanou smetanou a scherry. Osolíme, opepříme.

Vždy na dva zelné listy rozložíme nádivku. Svineme do závitků, převážeme a opečeme. Přilijeme víno a vývar, přikryté dusíme 30 minut. Závitky vyjmeme. Omáčku rozmícháme se smetanou, povaříme, případně osolíme. Podáváme s omáčkou posypané pepřem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Lahodná dámská jízda Lahodná dámská jízda Články z

Komentáře k receptu: Vepřová panenka v zelném závitku na víně

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci! Kteří muži vám budou nevěrní? Nejvíc podvádějí Střelci, Vodnáři a Blíženci!
5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit 5 důvodů, proč vaše břicho nemizí, i když chodíte cvičit
Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně? Fotogalerie Tatiany Vilhelmové: Jak to, že vypadá pořád stejně?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web