Autor:

Čokoládový korpus

Snadné
Ingredience
Vejce 6 ks
Cukr krupice 150 g
Hrubá mouka 150 g
Čokoláda na vaření
nastrouhaná
50 g
Čokoládový korpus

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. V míse vyšleháme do pěny cukr se žloutky. K nim přidáme mouku, nastrouhanou čokoládu a do toho lehce vmícháme sníh z bílků.
Dbáme na to, aby bylo těsto dobře rozmícháno.

Pečeme na 150 °C, 30 - 45 minut, podle vlastních zkušeností s troubou.

Uvedené množství těsta vystačí na menší kulatý dort, na dorty délky 35 cm a více je třeba udělat dvojnásobnou dávku.
Mně se tohle těsto vždy povedlo, je nadýchané a chutné. Plnit se dá jakýmikoliv krémy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Karamelové potěšení Články z

Komentáře k receptu: Čokoládový korpus

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web