Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0x
0
0.00 0 Čokoládový korpus 5 1
Autor:

Čokoládový korpus

Snadné
Ingredience
Vejce 6 ks
Cukr krupice 150 g
Hrubá mouka 150 g
Čokoláda na vaření
nastrouhaná
50 g
Čokoládový korpus

Postup přípravy:

Zařazení: Moučníky, Dorty

Z bílků si vyšleháme tuhý sníh. V míse vyšleháme do pěny cukr se žloutky. K nim přidáme mouku, nastrouhanou čokoládu a do toho lehce vmícháme sníh z bílků.
Dbáme na to, aby bylo těsto dobře rozmícháno.

Pečeme na 150 °C, 30 - 45 minut, podle vlastních zkušeností s troubou.

Uvedené množství těsta vystačí na menší kulatý dort, na dorty délky 35 cm a více je třeba udělat dvojnásobnou dávku.
Mně se tohle těsto vždy povedlo, je nadýchané a chutné. Plnit se dá jakýmikoliv krémy.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Oznámkujte recept jako ve škole 1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Německo: Panenka se šalotkou Víno v kuchyni - 4 vybrané recepty ze čtyř zemí Články z

Komentáře k receptu: Čokoládový korpus

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Čísla, která musíte znát, pokud chcete opravdu zhubnout! Čísla, která musíte znát, pokud chcete opravdu zhubnout!
Srdceryvný příběh malé baletky: Amputovali jí nohu, přesto jde za svým snem Srdceryvný příběh malé baletky: Amputovali jí nohu, přesto jde za svým snem
Letní vánek, který vás naprosto okouzlí Letní vánek, který vás naprosto okouzlí
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web