Autor:

Vepřová kýta Moravanka

Střední
Ingredience
Kýta
(Řízky)
6 ks
Sůl  
Strouhanka 1 hrnek
Vejce 2 ks
Zeleninová směs 2 sklenice
Rostlinný olej 5 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso omyjeme, naklepeme a osolíme. Plátky masa obalíme ve strouhance a vajíčku. Na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova. Poté maso vložíme do pekáče, zalijeme Moravankou a v troubě pečeme asi 30 minut. Podáváme s různě upravenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 4 x
1-
4.75 4 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1- (hodnoceno 4x)
Těstoviny s mozzarellou Rychlé večeře na celý týden Články z

Komentáře k receptu: Vepřová kýta Moravanka

Komentáře

  1. Hana Jebava   01.02.2010 | 14:36 | reagovat | závadný

    Vynikající, dnes jsem to zkusila k obědu a vynikajíci, doporučuji,manžel jen chválil,jednoduché a velmi chutné mňam mňam.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty! Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!
Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda Vánoce podle feng-šuej: Jak na to, aby se vás držely peníze a pohoda
Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům! Co si muži opravdu přejí, ale neřeknou si o to? Dejte jim to k Vánocům!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web