Autor:

Vepřová kýta Moravanka

Střední
Ingredience
Kýta
(Řízky)
6 ks
Sůl  
Strouhanka 1 hrnek
Vejce 2 ks
Zeleninová směs 2 sklenice
Rostlinný olej 5 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso omyjeme, naklepeme a osolíme. Plátky masa obalíme ve strouhance a vajíčku. Na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova. Poté maso vložíme do pekáče, zalijeme Moravankou a v troubě pečeme asi 30 minut. Podáváme s různě upravenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Linecký koláč s marmeládou a mandlemi Gastrovýlet do Rakouska. Vyzkoušejte 6 skvělých receptů Články z

Komentáře k receptu: Vepřová kýta Moravanka

Komentáře

  1. Hana Jebava   01.02.2010 | 14:36 | reagovat |

    Vynikající, dnes jsem to zkusila k obědu a vynikajíci, doporučuji,manžel jen chválil,jednoduché a velmi chutné mňam mňam.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit 10 věcí, které na něm nikdy nezměníte. A ani byste se o to neměla snažit
Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý Nejlepší mazanec: 5 receptů, podle kterých ho zvládne každý
Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy! Proč jste single? Panny jsou vybíravé, Střelci se bojí nudy!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web