Autor:

Vepřová kýta Moravanka

Střední
Ingredience
Kýta
(Řízky)
6 ks
Sůl  
Strouhanka 1 hrnek
Vejce 2 ks
Zeleninová směs 2 sklenice
Rostlinný olej 5 lžíce

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Maso omyjeme, naklepeme a osolíme. Plátky masa obalíme ve strouhance a vajíčku. Na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova. Poté maso vložíme do pekáče, zalijeme Moravankou a v troubě pečeme asi 30 minut. Podáváme s různě upravenými brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1-
4.67 3 5 1
Cuketovo-kedlubnové komínky Očista pro zimní dny Články z

Komentáře k receptu: Vepřová kýta Moravanka

Komentáře

  1. Hana Jebava   01.02.2010 | 14:36 | reagovat |

    Vynikající, dnes jsem to zkusila k obědu a vynikajíci, doporučuji,manžel jen chválil,jednoduché a velmi chutné mňam mňam.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web