Vepřová kýta Moravanka

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks kýta (Řízky)
    • sůl
    • 1
      hrnek strouhanka
    • 2
      ks vejce
    • 2
      sklenice zeleninová směs
    • 5
      lžíce rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso omyjeme, naklepeme a osolíme. Plátky masa obalíme ve strouhance a vajíčku. Na rozpáleném oleji osmažíme dozlatova. Poté maso vložíme do pekáče, zalijeme Moravankou a v troubě pečeme asi 30 minut. Podáváme s různě upravenými brambory.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Hana Jebava
    Hana Jebava |

    1. 2. 2010 14:36

    Vynikající, dnes jsem to zkusila k obědu a vynikajíci, doporučuji,manžel jen chválil,jednoduché a velmi chutné mňam mňam.