Vendyho česnekové špagety s bazalkou a kečupem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      balení špagety
    • 4
      stroužek česnek
    • kečup - jemný
    • bazalka
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V osolené vodě uvaříme špagety. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme špagety a kečup podlijeme trochou vody (0,5 dcl) a smažíme, až trochu zhoustne. Potom přidáme rozmačkaný česnek a posypeme bazalkou a důkladně promícháme. Když směs odstavíme z plotny, přidáme nasekanou pažitku a znovu promícháme.
Zařazení: Pokrmy Z těstovin

Komentáře k receptu

  • Věra z DC
    Věra z DC |

    22. 3. 2007 08:29

    a...a co třeba Martine pomazánka z rajčat .. pod stejnojmenným receptem.. moc dobrý :-))

  • MartinV
    MartinV |

    21. 3. 2007 19:15

    a místo kečupu rajčatové pyré ze spaených a oloupaných rajčat; kečup je samý škrob a rajčata viděl z rychlíku – viz diskuze z praxe o pastě na pizzu.

  • vstroblova
    vstroblova |

    21. 3. 2007 09:59

    a trochu olivového oleje bych kápla.....