Autor:

Vanocni rybi polevka II.

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hlava z kapra 2 ks
Cibule 1 ks
Máslo 2 lžíce
Kořenová zelenina 3 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Bobkový list  
Muškátový oříšek  
Sůl  
Žemle
2-3
3 ks
Rybí vnitřnosti  
Olej
na smažení
 
Zeleninový vývar
nemusí být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z hlav vyjmeme žábry a dáme vařit do osolené vody s bobkovým listem a pokrájenou cibulí. Po uvaření vývar scedíme a hlavy obereme.
Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme mouku a za stálého míchání osmahneme, zalijeme vývarem z ryby a vaříme. Přidáme rybí vnitřnosti pokrájené na kousky.
Dobře obereme maso z hlav a přidáme do vařící polévky.
Nakonec ochutíme petrželkou, muškátovým květem a dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Snídaňová kaše z quinoy Vykutálená čtveřice: Znáte jáhly, kuskus, quinou a bulgur? Články z

Komentáře k receptu: Vanocni rybi polevka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá 5 ranních návyků, po kterých se bohužel přibírá
Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami? Jitka Schneiderová v další řadě První republiky: Koho bude hrát a jak její postava zamíchá kartami?
Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru Petrklíče, hyacinty, narcisy: Jak na to, aby vydržely i v interiéru
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web