Vanocni rybi polevka II.

Hodnocení:

Moje:

60 minut
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks hlava z kapra
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce máslo
    • 3
      lžíce kořenová zelenina
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • bobkový list
    • muškátový oříšek
    • sůl
    • 3
      ks žemle 2-3
    • rybí vnitřnosti
    • olej na smažení
    • zeleninový vývar nemusí být

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z hlav vyjmeme žábry a dáme vařit do osolené vody s bobkovým listem a pokrájenou cibulí. Po uvaření vývar scedíme a hlavy obereme.
2
Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme mouku a za stálého míchání osmahneme, zalijeme vývarem z ryby a vaříme. Přidáme rybí vnitřnosti pokrájené na kousky.
3
Dobře obereme maso z hlav a přidáme do vařící polévky.
4
Nakonec ochutíme petrželkou, muškátovým květem a dosolíme.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.