Autor:

Vanocni rybi polevka II.

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hlava z kapra 2 ks
Cibule 1 ks
Máslo 2 lžíce
Kořenová zelenina 3 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Bobkový list  
Muškátový oříšek  
Sůl  
Žemle
2-3
3 ks
Rybí vnitřnosti  
Olej
na smažení
 
Zeleninový vývar
nemusí být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z hlav vyjmeme žábry a dáme vařit do osolené vody s bobkovým listem a pokrájenou cibulí. Po uvaření vývar scedíme a hlavy obereme.
Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme mouku a za stálého míchání osmahneme, zalijeme vývarem z ryby a vaříme. Přidáme rybí vnitřnosti pokrájené na kousky.
Dobře obereme maso z hlav a přidáme do vařící polévky.
Nakonec ochutíme petrželkou, muškátovým květem a dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Bylinková polévka s fialkovými listy v těstíčku Jarní menu dozelena Články z

Komentáře k receptu: Vanocni rybi polevka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno Václav Kopta se svěřil: Sáhli jsme si se ženou na dno
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web