Autor:

Vanocni rybi polevka II.

60 minut PT0H60M
Střední
Ingredience
Hlava z kapra 2 ks
Cibule 1 ks
Máslo 2 lžíce
Kořenová zelenina 3 lžíce
Hladká mouka 2 lžíce
Bobkový list  
Muškátový oříšek  
Sůl  
Žemle
2-3
3 ks
Rybí vnitřnosti  
Olej
na smažení
 
Zeleninový vývar
nemusí být
 

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Z hlav vyjmeme žábry a dáme vařit do osolené vody s bobkovým listem a pokrájenou cibulí. Po uvaření vývar scedíme a hlavy obereme.
Na rozehřátém másle osmahneme nadrobno nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme mouku a za stálého míchání osmahneme, zalijeme vývarem z ryby a vaříme. Přidáme rybí vnitřnosti pokrájené na kousky.
Dobře obereme maso z hlav a přidáme do vařící polévky.
Nakonec ochutíme petrželkou, muškátovým květem a dosolíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Fazolová polévka s bylinkami Odlehčené menu na víkend Články z

Komentáře k receptu: Vanocni rybi polevka II.

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová VIDEO: Získejte uhrančivý pohled jako Karolína Mališová
Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice Revoluce ve vyhledávání nemovitostí v České republice
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web