Vánoční polévka - Rybí krém s hráškem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g kořenová zelenina
    • 60
      g cibule
    • 50
      g máslo
    • 120
      g vařené brambory
    • 120
      g hrášek
    • muškátový květ
    • sůl
    • 150
      ml smetana ke šlehání
    • petrželová nať
    • 2
      ks vejce
    • 500
      g rybí maso odřezky a vnitřnosti

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli, ořez z kapra a vnitřnosti vařte ve slané vodě. Po uvaření sceďte, maso oberte a nakrájejte na drobno spolu s vnitřnostmi. Kořenovou zeleninu nakrájejte na drobné nudličky, cibuli osmahněte a zaduste na másle, okořeňte muškátovým květem a zalijte vývarem z kapra. Vše vařte intenzivně cca 15 minut, až zelenina změkne.
2
Pak přidejte hrášek, vařené a na jemno nastrouhané brambory, ty polévku spolu se zeleninou zahustí. Vše krátce povařte a za pomoci tyčového mixéru polévku důkladně rozmixujte. Přidejte smetanu, kousky rybího masa a posekanou petrželovou nať.
Zařazení: Polévky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.