Autor:

Vánoční polévka - Rybí krém s hráškem

Střední
Ingredience
Kořenová zelenina 150 g
Cibule 60 g
Máslo 50 g
Vařené brambory 120 g
Hrášek 120 g
Muškátový květ  
Sůl  
Smetana ke šlehání 150 ml
Petrželová nať  
Vejce 2 ks
Rybí maso
odřezky a vnitřnosti
500 g
Vánoční polévka - Rybí krém s hráškem

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Cibuli, ořez z kapra a vnitřnosti vařte ve slané vodě. Po uvaření sceďte, maso oberte a nakrájejte na drobno spolu s vnitřnostmi. Kořenovou zeleninu nakrájejte na drobné nudličky, cibuli osmahněte a zaduste na másle, okořeňte muškátovým květem a zalijte vývarem z kapra. Vše vařte intenzivně cca 15 minut, až zelenina změkne.

Pak přidejte hrášek, vařené a na jemno nastrouhané brambory, ty polévku spolu se zeleninou zahustí. Vše krátce povařte a za pomoci tyčového mixéru polévku důkladně rozmixujte. Přidejte smetanu, kousky rybího masa a posekanou petrželovou nať.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Špagety s uzenou krůtí šunkou a hráškem Podlehněte kouzlu hrášku a vyzkoušejte skvělé recepty Články z

Komentáře k receptu: Vánoční polévka - Rybí krém s hráškem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web