Valašské škračky

Hodnocení:

Moje:

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g drůbeží játra
    • slunečnicový olej
    • 50
      g cibule
    • sůl
    • kmín
    • 2
      vejce
    • chilli

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájená čistá játra. Vše okmínujeme, opečeme a poté vlijeme rozkvedlaná vejce. Osolíme, posypeme chilli kořením a vše dobře promícháme.
2
Podáváme na topinkách potřených česnekem a zdobené rajčetem a paprikou.
Zařazení: Maso

Komentáře k receptu

  • Honza Párek
    Honza Párek |

    5. 2. 2012 16:16

    Dotaz: Jsou to škračky nebo šračky?

  • Klára Keselyova
    Klára Keselyova |

    13. 1. 2010 16:55

    Ďakujem, Jirko

  • recepty 73
    recepty 73 |

    13. 1. 2010 12:56

    Klárko pravé škračky z Valašska jsou z vepřových jater.

  • Klára Keselyova
    Klára Keselyova |

    13. 1. 2010 10:41

    Aká pečienka, to je, bravčová, kuracia, hovedia, alebo to je jedno?

  • recepty 73
    recepty 73 |

    13. 1. 2010 09:37

    Je to dobré a rychlé.Na Valašsku jsem je jedl s pečenými brambory,ale s tou česnekovou topinkou to určitě vyzkouším.Ještě frgál,ovečky a slivovičku a jsem Valach jak poleno!Jedničku si to určitě zaslouží.Jiří

  • Mirka Urbánková
    Mirka Urbánková |

    28. 12. 2004 03:40

    Výborný recept ! Prosím máte-li ještě nějaké valašské či slovácké, napište mi, mám velký zájem.Děkuji.

  • vera sotkova
    vera sotkova |

    10. 4. 2004 00:30

    zkuste tu smes vlozit do bramboraku, tak jak to na Valassku delaji v restauracich.....je to vyborne