Autor:

Valašské škračky

Snadné
Ingredience
Drůbeží játra 300 g
Slunečnicový olej  
Cibule 50 g
Sůl  
Kmín  
Vejce
Chilli  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na malé kostičky nakrájená čistá játra. Vše okmínujeme, opečeme a poté vlijeme rozkvedlaná vejce. Osolíme, posypeme chilli kořením a vše dobře promícháme.

Podáváme na topinkách potřených česnekem a zdobené rajčetem a paprikou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Valašské škračky

Komentáře

  1. Klára Keselyova   13.01.2010 | 16:55 | reagovat |

    Ďakujem, Jirko

  2. recepty 73   13.01.2010 | 12:56 | reagovat |

    Klárko pravé škračky z Valašska jsou z vepřových jater.

  3. Klára Keselyova   13.01.2010 | 10:41 | reagovat |

    Aká pečienka, to je, bravčová, kuracia, hovedia, alebo to je jedno?

  4. recepty 73   13.01.2010 | 9:37 | reagovat |

    Je to dobré a rychlé.Na Valašsku jsem je jedl s pečenými brambory,ale s tou česnekovou topinkou to určitě vyzkouším.Ještě frgál,ovečky a slivovičku a jsem Valach jak poleno!Jedničku si to určitě zaslouží.Jiří

  5. Mirka Urbánková   28.12.2004 | 3:40 | reagovat |

    Výborný recept ! Prosím máte-li ještě nějaké valašské či slovácké, napište mi, mám velký zájem.Děkuji.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě 6 věcí z milostného života, které nikdy nedávejte na sociální sítě
Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác Blanka Milfaitová: Cestuje po světě a stále vaří marmelády i pro Buckinghamský palác
Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu! Zatočte s rýmou pomocí Sinupretu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web