Autor:

Turnedo

Střední
Ingredience
Hovězí svíčková 800 g
Sůl  
Pepř mletý  
Rostlinný olej 40 g
Máslo 20 g
Toastový chléb  
Šunka 100 g
Žampiony
(Nakládané)
8 ks
Turnedo

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Hovězí

Z dobře odleželé svíčkové nakrájíme řezy silné asi 2 cm (2 řezy pro jednu osobu), dlaní je naklepeme, osolíme, okořeníme a na rozehřátém oleji opečeme po každé straně asi 4 minuty. Současně připravíme silnější plátky topinek (stejně veliké jako řezy ze svíčkové), upravíme je na mísu, na každý položíme turnedo, dále plátek šunky opečený na másle a jeden žampion. Vše obložíme bramborovými hranolky, ozdobíme strouhaným křenem, zeleninou a podáváme s madeirskou omáčkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Rebarborové cheesecaky Tip na víkend: skvělé recepty s rebarborou Články z

Komentáře k receptu: Turnedo

Komentáře

  1. Radmila Hošťálková   29.09.2009 | 13:57 | reagovat |

    Tento recept jsem vyzkoušela z jedné starší kuchařky, je to dobrota. (Uvedená fotka je z té kuchařky ;-) )

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web