Autor:

Tvaroh po provensálsku

Snadné
Ingredience
Tvaroh
plnotučný
250 g
Zelené olivy 100 g
Provensálské bylinky 1 lžička
Pažitka
sekaná
2 lžíce
Olivový olej 2 lžíce
Cibule 1 ks
Tvaroh po provensálsku

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Rozsekané olivy, najemno nakrájenou cibulku, pažitku a provensálské bylinky dobře promícháme s tvarohem, dle potřeby přisolíme v misce uhladíme povrch a přidáme olivový olej, aby byla na povrchu malá vrstvička oleje.

Necháme v chladu do druhého dne uležet a pak podáváme s tmavým pečivem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Tvaroh po provensálsku

Komentáře

  1. ČernáLuna   29.12.2013 | 14:44 | reagovat |

    Opravdu moc dobrá pomazánka, ovšem je zde bezpodmínečně nutné mít rád olivy, protože jich je tam požehnaně. Doporučuji taky koupit kvalitní provensálské koření (ne nějakou předraženou sůl s příchutí bylinek).

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web