Thajská křidélka

Hodnocení:

Moje:

-
3
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 12
      ks kuřecí maso křídla
    • 4
      stroužek česnek
    • 1
      špetka pepř mletý drcený
    • 1
      špetka koriandr
    • 1
      špetka zázvor - mletý
    • 2
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce med
    • 100
      g kečup - jemný
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 400
      g rýže nejlépe jasmínová
    • 100
      g mražený hrášek
    • 1
      ks červená paprika
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z oleje, medu, pepře, zázvoru, česneku (strouhaného), kečupu, koriandru, sojové omáčky si připravíme marinádu, do které křídla naložíme asi na 2 hodiny. Poté vyjmeme na hlubší plech a pečeme a poléváme zbytkem marinády do měkka a zlatova.
2
Na oleji opečeme najemno nakrájenou papriku s hráškem, promícháme s vařenou rýží a podáváme!
Zařazení: Maso Drůbeží

Komentáře k receptu

  • monika simova
    monika simova |

    13. 2. 2007 19:45

    bylo to neobycejne vyborne mam rada vyrazne chute delam to podobne ale co me zaujalo byla ta zeleninova ryze fakt bomba