Autor:

Thajská křidélka

Snadné
Porce: 3
Ingredience
Kuřecí maso
křídla
12 ks
Česnek 4 stroužek
Pepř mletý
drcený
1 špetka
Koriandr 1 špetka
Zázvor - mletý 1 špetka
Sojová omáčka 2 lžíce
Med 2 lžíce
Kečup - jemný 100 g
Grilovací koření 1 lžička
Rýže
nejlépe jasmínová
400 g
Mražený hrášek 100 g
Červená paprika 1 ks
Olej  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Drůbeží

Z oleje, medu, pepře, zázvoru, česneku (strouhaného), kečupu, koriandru, sojové omáčky si připravíme marinádu, do které křídla naložíme asi na 2 hodiny. Poté vyjmeme na hlubší plech a pečeme a poléváme zbytkem marinády do měkka a zlatova.

Na oleji opečeme najemno nakrájenou papriku s hráškem, promícháme s vařenou rýží a podáváme!

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
3
3 1 5 1
Steak Chateaubriand Maso k obědu (nejen) pro muže Články z

Komentáře k receptu: Thajská křidélka

Komentáře

  1. monika simova   13.02.2007 | 19:45 | reagovat |

    bylo to neobycejne vyborne mam rada vyrazne chute delam to podobne ale co me zaujalo byla ta zeleninova ryze fakt bomba

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web