Autor:

Švédská hrachová polévka

Střední
Ingredience
Hrách 400 g
Uzené maso 500 g
Cibule 1 ks
Pórek 1 ks
Majoránka 1/2 lžička
Zázvor 1/2 lžička
Sůl  

Postup přípravy:

Zařazení: Polévky

Hrách namočíme přes noc do vody. Druhý den uvedeme do varu a přidáme uzené maso. Po chvíli přidáme najemno nasekanou cibuli a pórek. Chvíli povaříme, okořeníme a podle chuti osolíme. Maso nakrájíme na tenké plátky a na zvláštním talířku podáváme s ostrou hořčicí a polévkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2+
4.5 2 5 1
Reklama
Castagnaccio do skla Energie na talíři Články z

Komentáře k receptu: Švédská hrachová polévka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit! Někteří dospělí neumí trávit mléko! Čím ho ve stravě nahradit!
Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů Chcete ušetřit při nákupu poootravin? BILLA nově zlevňuje 1000 proooduktů
Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství! Tento týden v Ulici: Prozrazená tajemství, rodinná hádka i konec velkého přátelství!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web