Autor:

Šťavnaté karbanátky II.

Snadné
Ingredience
Mleté maso 500 g
Šlehačka 1 kelímek
Podravka
2-3
3 lžíce
Šťavnaté karbanátky II.

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso smícháme s podravkou (množství dle chuti, přibližně 2-3 lžíce), zalejeme šlehačkou, řádně promícháme a necháme v ledničce alespoň hodinu uležet. Poté obalíme ve strouhance a smažíme.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)
Paella Jak chutná Španělsko Články z

Komentáře k receptu: Šťavnaté karbanátky II.

Komentáře

  1. kazisvět   03.04.2013 | 20:05 | reagovat | závadný

    byly jako cihla. :'( <3

  2. Rudy   10.02.2012 | 11:27 | reagovat | závadný

    jen tam dejte víc Pod(Otr)avky ... !!! To snad není možný ...

  3. Majka Rončáková   15.02.2007 | 14:14 | reagovat | závadný

    Dávám mléko a nechám to odležet přes noc, vejce dám až před smažením.

  4. Pavla Štefanová   14.02.2007 | 11:14 | reagovat | závadný

    Maso se nerozpadne, je možné ho péct i vcelku v alobalu.

  5. Jana Kutačová   14.02.2007 | 10:51 | reagovat | závadný

    Tu dobu na uležení bych protáhla na delší čas.Mám tady velice podobný recept"Kořeněný bůček" a je to oprvadu moc dobré a šťavnaté maso.Jen mám vyzkoušeno,že opravdu je nejlepší si tu masovou směs připravit aspoň 4 hodiny dopředu a nejlépe den předem.Maso krásně natáhne šlehačku a koření do sebe a je opravdu šťavnaté a ta šlehačka tu dobrotu drží pohromadě :o)

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem 10 dárků, které ženy za žádnou cenu nechtějí najít pod stromečkem
Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat! Čeká vás velká láska? Na Vánoce si ji můžete přičarovat!
Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení Cukroví z bílků: Jak nejlépe využít zbytky z pečení
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web