Autor:

Smetanový pekáček

Střední
Porce: 3
Ingredience
Kuřecí maso
řízek
3 ks
Brambory
podle toho, jak velký pekáček máte
 
Máslo  
Bylinky  
Sůl  
Grilovací koření
nebo steakové, provensálské, oregano... podle chuti)
 
Šlehačka  
Sýr
nejlépe Gouda
 
Anglická slanina  
Baby karotka  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Pokrmy, Z brambor, Drůbeží

Brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Pekáček vymažeme máslem a vyložíme plátky brambor (i okraje), osolíme. Na brambory klademe řízky, které jsme měli naložené v koření, a na ně anglickou slaninu, posypeme baby karotkou a poklademe znovu bramborami.

Přikryjeme pokličkou či alobalem a pečeme. Až budou vrchní brambůrky měkké zalijeme šlehačkou, do které jsme zamíchaly nastrouhanou goudu a dopékáme do zlatova.

Podáváme s kompotem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Listový koláč s houbami Recept na víkend: Listový koláč s houbami Články z

Komentáře k receptu: Smetanový pekáček

Komentáře

  1. Anna Vobroučková   06.08.2009 | 11:05 | reagovat |

    Vypadá to dobře už mám chuť a česnek, ten můžem.Vyzkouším.

  2. Eva Niemiecová   06.08.2009 | 10:13 | reagovat |

    Můžeme doplnit i česnekem na kolečka

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web