Autor:

Smetanové lečo

Střední
Ingredience
Rajčata 5 ks
Zelená paprika 4 ks
Smetana 12% 1 kelímek
Smetana ke šlehání 1 kelímek
Hrubá mouka 2 lžíce
Sůl  
Pepř mletý  
Cukr
trochu
 

Postup přípravy:

Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, papriky na proužky. Dáme do kastrolu, mírně podlejeme vodou, osolíme a dusíme, až jsou papriky měkké.

Mouku rozmícháme ve smetanách a vlejeme na zeleninu. Za stálého míchání povaříme. Podle chuti přidáme cukr. Pokud je lečo moc husté, přidáme smetanu.

Podáváme s knedlíkem nebo rýží.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Komentáře k receptu: Smetanové lečo

Komentáře

  1. Taťána Kunzová   16.01.2008 | 11:59 | reagovat |

    Tento recept znám, papriky a rajčata dusím na cibulce. Máme to moc rádi.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší? Velký test řasenek v ceně od 250 do 450 korun: Která je nejlepší?
Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží? Vodka s klobásou nebo sprej na astma: Jaké šílené diety lidé drží?
Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy Gastrický bypass - jednoduchá operace, která zachraňuje životy
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web