Autor:

Smažený vepřový řízek se sýrem

Střední
Ingredience
Vepřová krkovice 4 plátek
Tvrdý sýr 100 g
Sůl  
Pepř mletý  
Vejce 2 ks
Hladká mouka  
Olej  
Smažený vepřový řízek se sýrem

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Vepřové plátky naklepeme, osolíme, opepříme, posypeme nastrouhaným sýrem a stočíme jako roládu. Obalíme v trojobalu a smažíme na oleji dozlatova. Před podáváním nakrájíme na kolečka.

Podáváme s brambory, bramborovou kaší, bramborovým salátem nebo hranolky.

Místo krkovice můžeme použít kýtu, pečeni nebo kuřecí maso.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 7 x
2+
4.29 7 5 1
Rychlovka na víkend i na večeři Články z

Komentáře k receptu: Smažený vepřový řízek se sýrem

Komentáře

  1. Zuzka   07.02.2012 | 10:03 | reagovat |

    Udělala jsem podle Simči i s tou hořčicí a česnekem, osmahla a dala dopéct do trouby. Nemá chybu, vynikající, šťavnaté...Klidně by se dal použít plátek sýra, aby strouhaný nevypadával při obalování. Určitě si recept zaslouží 1.

  2. Simča S.   26.01.2012 | 14:51 | reagovat |

    Výborná úprava krkovice, já ještě plátky potřela lehce hořčicí, ve které jsem rozmíchala stroužek česneku... A pak už podle receptu. Problém jsem měla jen s tím, že když jsem si myslela, že už je jídlo hotové a rozkrojila první roládku, bylo maso uvnitř nehotové a musel jsem ještě hodnou chvíli smažit. Na fotce je asi znát, že má povrch tmavší barvu, než by mělo být. Příště asi osmažím jen zlehka a dám na plech do trouby (za občasného otočení) propékat... Chuťově jedna s hvězdičkou....

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web