Škvarková pomazánka sterilovaná

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
90 minut
30
porce
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      kg škvarky
    • 3
      sklenice zeleninové lečo ty větší (asi 0,7 l)
    • 3
      sklenice naložené papriky malé (asi 0,3 l)
    • 200
      g hořčice plnotučná
    • 100
      g vegeta
    • 7
      ks vejce

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Škvarky, lečo a scezené kapie umeleme na masovém strojku. Přidáme hořčici, vegetu a vejce a vše důkladně promícháme.
2
Poté plníme do skleniček jako paštiku (tzn. skleničky plnit jen asi ze 3/4).
3
Zavařuje se 1 hodinu při 80°C.
4
Tato pomazánka se podobá toastové pomazánce. Hodí se na všechno pečivo i na topinky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • SIMONA
    SIMONA |

    5. 6. 2016 16:06

    dobry den prosim vas to vejce varene nebo syrove? dekuji simona b.

  • leniqe
    leniqe |

    17. 10. 2012 12:15

    Kdo má aspoň trochu rád škvarky, tak je to výborná varianta. Nemusí být pořád jen klasická škvarkovka,a navíc, když je to zavařené, tak to dlouho vydrží. Je to fakt moc dobrý.