Autor:

Škvarková pomazánka sterilovaná

90 minut PT0H90M
Snadné
Porce: 30
Ingredience
Škvarky 3 kg
Zeleninové lečo
ty větší (asi 0,7 l)
3 sklenice
Naložené papriky
malé (asi 0,3 l)
3 sklenice
Hořčice plnotučná 200 g
Vegeta 100 g
Vejce 7 ks
Škvarková pomazánka sterilovaná

Postup přípravy:

Škvarky, lečo a scezené kapie umeleme na masovém strojku. Přidáme hořčici, vegetu a vejce a vše důkladně promícháme.
Poté plníme do skleniček jako paštiku (tzn. skleničky plnit jen asi ze 3/4).
Zavařuje se 1 hodinu při 80°C.
Tato pomazánka se podobá toastové pomazánce. Hodí se na všechno pečivo i na topinky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 5 x
2+
4.4 5 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2+ (hodnoceno 5x)

Komentáře k receptu: Škvarková pomazánka sterilovaná

Komentáře

  1. SIMONA   05.06.2016 | 16:06 | reagovat | závadný

    dobry den prosim vas to vejce varene nebo syrove? dekuji simona b.

  2. leniqe   17.10.2012 | 12:15 | reagovat | závadný

    Kdo má aspoň trochu rád škvarky, tak je to výborná varianta. Nemusí být pořád jen klasická škvarkovka,a navíc, když je to zavařené, tak to dlouho vydrží. Je to fakt moc dobrý.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web