Autor:

Singapurské vepřové lístečky

Snadné
Ingredience
Vepřová kýta 1/2 kg
Vejce 2 ks
Hladká mouka 3 lžíce
Sojová omáčka 1 lžíce
Červené víno 1 dl
Škrob 1 lžička
Kari  
Chilli  
Sůl 1 lžička
Cukr 1 lžička
Olej  
Singapurské vepřové lístečky

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Ze všech ingrediencí (kromě masa a oleje) uděláme řídké těstíčko jako na palačinky.
Z vepřové kýty nakrájíme tenké řízečky velké asi jako dlaň. Namáčíme v těstíčku a smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji do červena.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1
Losos na čočkovém salátu Luštěniny na tři způsoby Články z

Komentáře k receptu: Singapurské vepřové lístečky

Komentáře

  1. Simča S.   21.07.2014 | 22:10 | reagovat |

    Dělala jsem ještě menší kousky, než velikost dlaně. Skutečné "listečky". Hotové lístečky jsem dala doprostřed talíře, okolo kečup, hořčici a nějaké dresinky, na košík pečivo a spolu s nakrájenou zeleninou bylo improvizované pohostění jedna dvě hotové. Hosté si maso moc chválili.

  2. Simča S.   21.07.2014 | 22:10 | reagovat |

    Dělala jsem ještě menší kousky, než velikost dlaně. Skutečné "listečky". Hotové lístečky jsem dala doprostřed talíře, okolo kečup, hořčici a nějaké dresinky, na košík pečivo a spolu s nakrájenou zeleninou bylo improvizované pohostění jedna dvě hotové. Hosté si maso moc chválili.

  3. Simča S.   21.07.2014 | 22:10 | reagovat |

    Dělala jsem ještě menší kousky, než velikost dlaně. Skutečné "listečky". Hotové lístečky jsem dala doprostřed talíře, okolo kečup, hořčici a nějaké dresinky, na košík pečivo a spolu s nakrájenou zeleninou bylo improvizované pohostění jedna dvě hotové. Hosté si maso moc chválili.

  4. Simča S.   21.07.2014 | 22:10 | reagovat |

    Dělala jsem ještě menší kousky, než velikost dlaně. Skutečné "listečky". Hotové lístečky jsem dala doprostřed talíře, okolo kečup, hořčici a nějaké dresinky, na košík pečivo a spolu s nakrájenou zeleninou bylo improvizované pohostění jedna dvě hotové. Hosté si maso moc chválili.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy? Nejstarší modelka světa Carmen Dell'Orefice (85): Jaké je její tajemství nestárnoucí krásy?
5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš 5 kuchařských triků, jak uvařit nejlepší segedínský guláš
Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit! Drtí vás stres? Vyzkoušejte tyto rychlé triky, jak se ho zbavit!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web