Autor:

Sekaná v bramborovém těstě

Střední
Ingredience
Mleté maso 400 g
Bramborové těsto 1 balíček
Cibule 1 ks
Česnek 3 stroužek
Sůl 1 špetka
Pepř mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Vejce 1 ks
Strouhanka 60 g
Rostlinný olej  
Sekaná v bramborovém těstě

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Mleté

Mleté maso připravíme obvyklým způsobem, smícháme s nakrájenou cibulí, solí, pepřem, majoránkou, česnekem, vajíčkem a trochou strouhanky. Bramborové těsto připravíme podle návodu a rozdělíme na dvě části. Každou rozválíme na placku a zabalíme do něj šišku masové směsi. Necháme v ledničce trochu stuhnout a pak krájíme na cca 1,5 cm porce, které obalíme ve strouhance a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran.

Nejvíce chutná se špenátem, ale výborně se hodí i vařené brambory.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
1
5 2 5 1
Salát ze zelných listů s červenou čekankou, jablky a kuřetem Zázraky zářijové kuchyně Články z

Komentáře k receptu: Sekaná v bramborovém těstě

Komentáře

  1. Zdena z JM   06.11.2006 | 6:40 | reagovat |

    Recept jsem si trochu upravila:každý plátek sekané jsem zvlášť obalila v bramborovém těstě a na oleji usmažila.Žádný trojobal,jen bramborové těsto.K tomu špenát.Výborné.Dávám 1.

  2. Gábina   01.10.2006 | 22:56 | reagovat |

    Pro Janu: ne, vyválela jsem bramborové těsto, potřela masovou náplní, zarolovala jako roládu a tu jsem krájela na 1 cm široké plátky. Tyto plátky jsem pekla na plechu na pečícím papíře.

  3. Jana   01.10.2006 | 14:07 | reagovat |

    Pochopila jsem dobře,že pokud pečete v troubě,pečete sekanou v těstě vcelku?

  4. Gábina Houšková   27.09.2006 | 9:59 | reagovat |

    Tak jsem o víkendu vyzkoušela. Bramborové těsto jesm rozválela, potřela masovou náplní a zarolovala. Pak jsem krájela na 1cm plátky a pekla v troubě. Nejdřív bylo bramborové těsto trochu tužší, ale druhý den trochu změklo. Všem to moc chutnalo.

  5. Martina S.   26.09.2006 | 15:41 | reagovat |

    Měli jsme k obědu a pochutnali jsme si. Sekanou jsem měla připravenou již od neděle v lednici, takže jsem jen zabalila do bramborového těsta, hned nakrájela, obalila a smažila. Připadalo mi to jako rychlovka.

1 2 3 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí Obezita vás může zabít. V Česku jí trpí stále více lidí
Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit? Domácí pleťový peeling: Jak si ho vyrobit?
Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti Origami jeřáb: Vyrobte si symbol dlouhověkosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web