Saunový hermelín

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
20 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Klara Noskova

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hermelín
    • šunka
    • gothaj
    • vysočina
    • paprika
    • alobal

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Klasický Hermelín rozpůlíme, vložíme plátek šunky, plátek gothaje a plátek vysočiny (ty tři druhy jsou nutné), přiložíme syrovou papriku, přitiskneme k sobě a celé dáme do alobalu. A takto v alobalu dáme na saunová kamna a 15 minut necháme. Poté rozbalíme a hermelín je rozteklý a protavený tím salámem (15 minut je nutných).
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • recepty73
    recepty73 |

    16. 10. 2010 19:51

    Recepty se stejným názvem tu byly dva-jak se jmenuje teď ten druhý,kterému určitě foto chybí též =-O =-O =-O -fakt už mě to nebaví :'(

  • recepty73
    recepty73 |

    16. 10. 2010 19:48

    ...zajímalo by mě,kde je původní foto saunového hermelínu

  • Šárka Rudlová
    Šárka Rudlová |

    22. 9. 2010 15:26

    Docela dobrý recept, ale ty salámy mě moc nelákají...dala bych max. šunku a pak třeba anglickou a cibuli.

  • recepty 73
    recepty 73 |

    16. 9. 2010 19:45

    Saunový hermelín je tu 2X :-o ,já moc hermelínový nejsem,ale tato varianta je velice chutná.Alobal mi zrovna došel,tak jsem hermelín nechal ve svém obalu+pečící papír.Posílám 1 a foto :-))

  • Helena
    Helena |

    26. 2. 2008 18:44

    Saunová kamna nemám,do sauny nechodím,takže to šoupnu do trouby a s bramborovou kaší to nebude mít chybu.

  • Klara Noskova
    Klara Noskova |

    26. 2. 2008 12:04

    Ten recept mám od kamaráda, takto si ho hoši připravují v sauně, ale samosebou že lze dát i do trouby, nebo postavit na jakákoliv rozpálená kamna.

  • Hela -
    Hela - |

    26. 2. 2008 09:31

    Taky nevím, proč bych to nemohla dát v alobalu do pekáče a do trouby....

  • Di
    Di |

    25. 2. 2008 19:46

    A Vy jste to fakt Kláro dělala v sauně?