Rybí jehly

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      ks makrela
    • 100
      g klobása
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 60
      g slanina
    • 4
      ks cibule
    • česnek
    • pepř mletý
    • sůl
    • 2
      ks kapie nebo papriky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Makrely očistíme, částečně vykostíme a nakrájíme na čtverečky (asi 2 cm). Osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem, necháme odležet. Slaninu nakrájíme na plátky, na stejně velké čtverečky jako makrely, klobásy nakrájíme na kolečka, cibuli na silná kolečka, kapie nebo papriky na kousky a vše volně napichujeme na opékací jehly.
2
Pečeme na grilu a průběžně potíráme olejem.
Zařazení: Maso Rybí

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.