Autor:

Rybí jehly

Střední
Ingredience
Makrela 3 ks
Klobása 100 g
Rostlinný olej 3 lžíce
Slanina 60 g
Cibule 4 ks
Česnek  
Pepř mletý  
Sůl  
Kapie
nebo papriky
2 ks

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Rybí

Makrely očistíme, částečně vykostíme a nakrájíme na čtverečky (asi 2 cm). Osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem, necháme odležet. Slaninu nakrájíme na plátky, na stejně velké čtverečky jako makrely, klobásy nakrájíme na kolečka, cibuli na silná kolečka, kapie nebo papriky na kousky a vše volně napichujeme na opékací jehly. Pečeme na grilu a průběžně potíráme olejem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
10 prohřešků proti italské kuchyni, kterých se dopouštíme Články z

Komentáře k receptu: Rybí jehly

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii Chcete být šťastnější? Lvi potřebují uznání, Váhy životní harmonii
Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce! Třicetidenní výzva: Čtyři jednoduché cviky vám stačí na výstavní ruce!
Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy? Jak opravdu účinné jsou diety při léčbě obezity a nadváhy?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web