ryba - kapr - s česnekem

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • kapr 4 větší porce
    • citronová šťáva
    • máslo
    • 3
      stroužek česnek
    • sůl
    • 2
      lžíce hladká mouka
    • olej na pokapání a pečení
    • petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a osušené porce kapra osolíme, dobře potřeme prolisovaným česnekem a pokapeme olejem. Necháme v chladu asi dvě hodiny odležet. Pak je posypeme moukou a pečeme na rozehřátém oleji dozlatova. Pečeného kapra podáváme s vločkami másla, pokapaného citronovu šťávou a posypaného nadrobno posekanou petrželkou s vařenými brambory

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.