Autor:

Rizoto s mletým masem a kečupem

Snadné
Porce: 3
Ingredience
Rýže 1 balení
Mleté maso 1 balení
Mražená zelenina
nebo konzervovaná (hrášek,mrkev kukuřice)
1 balení
Kečup 1 balení
Sůl 2 lžička
Pepř celý 3 lžička
Chilli
lze cokoliv ostrého
1 lžička
Grilovací koření 1 lžička
Cibule 1 ks
Olivový olej 1 lahev
Sýr 1 balení

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže

Nejprve si dáme vařit rýži.

Cibulku nakrájíme na drobno a osmahneme do zlatova na olivovém oleji. Přidáme mleté maso. Když bude maso opečené, přidejte kečup, sůl, pepř, chilli koření, grilovací koření a na chvíli uzavřeme pokličkou. Mezi tím, si rozpálíme oliv. olej a osmahneme zeleninu.

Po uvaření rýže vše smícháme ve velkém hrnci a dle chuti ještě dochutíme kečupem a ostatním. (Maso pustí hodně omastku. Já ho do rýže nemíchám)

Podáváme posypané sýrem

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Barevné přílohy k pečínkám 4 recepty na výborné přílohy k pečínkám Články z

Komentáře k receptu: Rizoto s mletým masem a kečupem

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web