Rizoto s mletým masem a kečupem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
3
porce
neuvedeno
autor: 13ka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      balení rýže
    • 1
      balení mleté maso
    • 1
      balení mražená zelenina nebo konzervovaná (hrášek,mrkev kukuřice)
    • 1
      balení kečup
    • 2
      lžička sůl
    • 3
      lžička pepř celý
    • 1
      lžička chilli lze cokoliv ostrého
    • 1
      lžička grilovací koření
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lahev olivový olej
    • 1
      balení sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve si dáme vařit rýži.
2
Cibulku nakrájíme na drobno a osmahneme do zlatova na olivovém oleji. Přidáme mleté maso. Když bude maso opečené, přidejte kečup, sůl, pepř, chilli koření, grilovací koření a na chvíli uzavřeme pokličkou. Mezi tím, si rozpálíme oliv. olej a osmahneme zeleninu.
3
Po uvaření rýže vše smícháme ve velkém hrnci a dle chuti ještě dochutíme kečupem a ostatním. (Maso pustí hodně omastku. Já ho do rýže nemíchám)
4
Podáváme posypané sýrem
Zařazení: Pokrmy Z rýže

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.