Autor:

Chléb s kečupem

Snadné
Ingredience
Voda 200 ml
Rozšlehané vejce
Rostlinný olej 1 lžíce
Kečup - jemný 4 lžíce
Sůl 1 lžička
Pepř mletý 1/4 lžička
Hladká mouka 300 g
Mouka 100 g
Pohanková mouka 100 g
Droždí 1/3 kostka
Chléb s kečupem

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Domácí pekárna

Vše vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Program: KLASIK (základní).

Zdroj: domacipekarny.dama.cz

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
3
3 2 5 1
Reklama
Italské gastrotoulky aneb Co kde v Itálii ochutnat? Články z

Komentáře k receptu: Chléb s kečupem

Komentáře

  1. PajaP ***   11.03.2010 | 10:27 | reagovat |

    Vsechno jsem udelala podle navidu, ale testo bylo ridke a chleba celkove nepouzitelny, skoda

  2. Jarka O.   23.10.2008 | 18:27 | reagovat |

    Terezko, pekla jsem včera, ochutnávali jsme dnes. Pekla jsem na program Sprint a možná proto byl chlebík nepatrně hutnější než jsem zvyklá, ale to je můj problém ;-) Já když dávám čerstvé droždí, rozdrobím ho do tekutiny a sůl pak dávám navrch na mouku.

  3. Tereza J.   23.10.2008 | 17:04 | reagovat |

    Lenka, postup je rovnaký ako pri použití sušeného. Najprv ide do pekárne tekutina ( mlieko, voda ), potom ostatné ingrediencie. Len treba dávať pozor, aby droždie neprišlo do styku so soľou. Ja to robím tak, že soľ dávam celkom vpravo a droždie celkom vľavo na múku. Na 1 chlieb alebo 1 koláč dávam 1/3 čerstvého droždia, teda asi 14 g. Pečiem v pekárni ETA SIESTA a tá dávka droždia stačí, viac netreba.

  4. lenka galvasová   23.10.2008 | 16:18 | reagovat |

    Jsem začátečnice(s pekárnou)a ještě jsem nikdy nepekla s klasickým droždím,ale se sypkým.Prosím o radu,jak postupovat při pečení s klasickým droždím.

  5. Tereza J.   21.10.2008 | 20:21 | reagovat |

    Dodržte celkové množstvo 500 g múky, pohánkovú môžete rozdeliť napr. madzi pšeničnú a ražnú. Ale doporučujem vo všetkých chleboch, nielen v tomto používať trocha pohánkovej múky. Z mojich skúseností to chuti chleba a jeho konzistencii veľmi prospieva :)))

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut? Migréna, PMS nebo bolest zad. Jak se problémů zbavit do šedesáti minut?
Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce! Uvidíte v Ulici: Anička se chce zabít a Evžen znovu sáhne po flašce!
Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout? Jak se starat o své intimní partie - čemu se vyhnout?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web