Řízečky naruby

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 6
      ks vepřové maso
    • 80
      g strouhanka
    • 2
      ks vejce 1-2
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g žampiony
    • slunečnicový olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky nasolíme, naklepeme a poté je ještě jednou naklepeme ve strouhance. Takto připravené řízečky obalíme v rozšlehaném vejci a dáme zprudka opéct na pánev (2-3 minuty na každé straně). Mezitím si rozehřejeme troubu. Do vymazaného pekáče dáme opečené řízečky, cibuli a žampióny a necháme péct zhruba 20-30 minut.
2
Podáváme s brambory.
Zařazení: Maso Vepřové
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Martin
    Martin |

    4. 6. 2012 09:06

    ano taky davam papriky vsech barev ta chut potom prejde do rizecku a je to mnamka ;-) jinak tenhle recept se u nas dela leta

  • Jitka B.
    Jitka B. |

    24. 1. 2006 12:57

    Vyzkoušejte ještě před obalením ve strouhance potřít česnekem, pak v pekáčku nebo v remosce prokládat plátky anglické slaniny a upéct. Dá se i maličko podlít a udělá to výbornou šťávu.

  • Andrea Manová
    Andrea Manová |

    21. 1. 2006 16:01

    Jsou vynikající,já na ně kladu plátky rajčete,žluté nebo červené papriky a cibuli.

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    20. 1. 2006 12:01

    Dělala jsem i z krkovičky a dnes budou se Švédskými bramborami II.

  • Nikola Vukovič
    Nikola Vukovič |

    20. 1. 2006 11:45

    Ještě je vynikající to lehoučce podlévat smetanou nebo šlehačkou...Mňaaam...

  • Pavlína Svitáková
    Pavlína Svitáková |

    18. 1. 2006 11:58

    Toto je bezva recept.Dělám z hovězích roštěnek.Akorát se to trochu déle peče.