Autor:

Rajská omáčka

Snadné
Ingredience
Hovězí maso  
Hladká mouka  
Rajský protlak  
Ocet  
Cukr  
Cibule  
Olej  

Postup přípravy:

Dáme si vařit předem maso.Do kastrolu dáme olej a nakrájenou cibuli,kterou zpěníme.Na to dáme rajský protlak.Vedle si uděláme jíšku z másla a hladké mouky.Jíšku dáme na rajský protlak a vše zamícháme.Potom to vše scedíme přes sítko.Dolejeme omáčku vodou z masa,osolíme,ooctujeme,osladíme dle chuti.jestliže je omáčka ještě řídká,zahustíme jí Knor jíškou.Pak se rozkrájí maso a vloží do omáčky.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Rajská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web