Rajská omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
neuvedeno
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • hovězí maso
    • hladká mouka
    • rajský protlak
    • ocet
    • cukr
    • cibule
    • olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme si vařit předem maso.Do kastrolu dáme olej a nakrájenou cibuli,kterou zpěníme.Na to dáme rajský protlak.Vedle si uděláme jíšku z másla a hladké mouky.Jíšku dáme na rajský protlak a vše zamícháme.Potom to vše scedíme přes sítko.Dolejeme omáčku vodou z masa,osolíme,ooctujeme,osladíme dle chuti.jestliže je omáčka ještě řídká,zahustíme jí Knor jíškou.Pak se rozkrájí maso a vloží do omáčky.

Komentáře k receptu

  • Michal
    Michal |

    15. 12. 2014 14:02

    Autor receptu je zjevně anti-kuchař, protože je nepochopitelné, když zná postup jak se dělá jíška a na závěr by tam nacpal nějakou s prominutím "sračku" od Knoru. Zdar