Autor:

Lahůdkový guláš s fazolkami

Snadné
Ingredience
Zelené fazolky
mohou být i z konzervy nebo mražené
350 g
Vepřová plec
nebo kýta
350 g
Cibule 1 ks
Slunečnicový olej  
Mletá paprika 1 lžička
Mletý kmín 1 lžička
Kečup - jemný 1 lžička
Papriková pomazánka
ostrá
1 plechovka
Masox 1 kostka
Česnek 1 stroužek
Zakysaná smetana 250 ml
Sůl 1 špetka
Lahůdkový guláš s fazolkami

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Vepřové

Na trošce oleje opražíme nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a opražíme ho. Přidáme papriku, masox a podlejeme vodou tak, aby maso bylo zakryté. Přidáme kečup, utřený česnek a kmín. Vmícháme paprikovou pomazánku a dusíme, dokud maso není měkké. Přidáme nakrájené fazolky z konzervy (mražené nebo čerstvé předem uvaříme), přimícháme smetanu, dosolíme a krátce převaříme. Pokud je guláš hustý, zředíme na potřebnou hustotu mlékem. Podáváme s chlebem.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 3 x
1
5 3 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 3x)
Rajčata 7 skvělých receptů na pokrmy z rajčat Články z

Komentáře k receptu: Lahůdkový guláš s fazolkami

Komentáře

  1. Lucie Blechová   02.04.2009 | 16:20 | reagovat | závadný

    Terezko příjemné překvapení z receptu, měla jsem delší dobu fazolky, co potřebovaly sdělat a nechtěla jsem je klasicky zadělávat nebo dávat do koprovky. Postup jsem si trochu upravila, ale zachovala Vámi uvedené ingredience (vařila jsem s Čertovskou pochoutkou) krom masoxu, používám vepřovou šťávu v kostce. S těstovinami bylo výýýýborné. 1*

  2. Tereza Jarčušková   15.08.2006 | 17:01 | reagovat | závadný

    Kajka, nepoznám pomazánku, ktorú uvádzate, ale tá naša papriková má jemne pálivú chuť. Takže skúste...

  3. Kajka   11.08.2006 | 22:00 | reagovat | závadný

    Paní Terezko, může být ostrá pomazánka na topinky , tu paprikovou jsem nikde neobjevila. Tahle se jmenuje Ďáblík. Děkuji

  4. Věra   10.08.2006 | 8:37 | reagovat | závadný

    Terezko, opět Vás chválím za tento recept. Paprikovou pomazánku jsem nedala, jen 1/2 lžičky pálivé papriky, neměla jsem kysanou smetanu, ale sladkou smetanu ale to nevadilo.Bylo to vynikající dávám za 1*****

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web