Autor:

Rajčatové carpaccio

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Rajčata
velká
2 ks
Řapíkatý celer
1/2 stonku
 
Parmazán  
Olivový olej  
Citronová šťáva  
Sůl  
Pepř mletý  
Bageta
k podávání
 
Rajčatové carpaccio

Postup přípravy:

Rajčata dejte asi na dvacet minut do mrazáku. Pak je nakrájejte na co nejtenčí plátky. Přidejte pokrájený celer a hoblinky parmazánu. Ve sklenici smíchejte olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Rajčata zalijte marinádou a ihned podávejte, nejlépe s čerstvou bagetou. Tu můžete ještě ogrilovat, potřít olivovým olejem a stroužkem česneku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
Makarony s pancettou Zapečte to! 4x večeře do trouby Články z

Komentáře k receptu: Rajčatové carpaccio

Komentáře

  1. Anonymous   06.10.2013 | 13:43 | reagovat |

    carpaccio je lepší z masa nebo z řepi

  2. morehulka   28.12.2011 | 9:44 | reagovat |

    Rajčata se do mrazáku nemusí dávat, stačí ostrý nuž. Výborné.

  3. .....................   30.06.2011 | 19:08 | reagovat |

    mňam mňam ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web