Autor:

Rajčatové carpaccio

10 minut PT0H10M
Snadné
Porce: 2
Ingredience
Rajčata
velká
2 ks
Řapíkatý celer
1/2 stonku
 
Parmazán  
Olivový olej  
Citronová šťáva  
Sůl  
Pepř mletý  
Bageta
k podávání
 
Rajčatové carpaccio

Postup přípravy:

Rajčata dejte asi na dvacet minut do mrazáku. Pak je nakrájejte na co nejtenčí plátky. Přidejte pokrájený celer a hoblinky parmazánu. Ve sklenici smíchejte olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Rajčata zalijte marinádou a ihned podávejte, nejlépe s čerstvou bagetou. Tu můžete ještě ogrilovat, potřít olivovým olejem a stroužkem česneku.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 2 x
2
4 2 5 1
Pražma se zeleninou v papilotě Rychlovky z moří a oceánů Články z

Komentáře k receptu: Rajčatové carpaccio

Komentáře

  1. Anonymous   06.10.2013 | 13:43 | reagovat |

    carpaccio je lepší z masa nebo z řepi

  2. morehulka   28.12.2011 | 9:44 | reagovat |

    Rajčata se do mrazáku nemusí dávat, stačí ostrý nuž. Výborné.

  3. .....................   30.06.2011 | 19:08 | reagovat |

    mňam mňam ;-)

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte! Klape vám to ve vztahu? Poznáte to podle toho, jak spíte!
Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout Pozor, demence hrozí i vám! Těchto pět triků vám pomůže se jí vyhnout
Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu! Čtenářka Martina: Můj přítel se zabil kvůli hazardu!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web