Rajčatové carpaccio

Hodnocení:

Moje:

10 minut
2
porce

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks rajčata velká
    • řapíkatý celer 1/2 stonku
    • parmazán
    • olivový olej
    • citronová šťáva
    • sůl
    • pepř mletý
    • bageta k podávání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata dejte asi na dvacet minut do mrazáku. Pak je nakrájejte na co nejtenčí plátky. Přidejte pokrájený celer a hoblinky parmazánu. Ve sklenici smíchejte olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Rajčata zalijte marinádou a ihned podávejte, nejlépe s čerstvou bagetou. Tu můžete ještě ogrilovat, potřít olivovým olejem a stroužkem česneku.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonymous
    Anonymous |

    6. 10. 2013 13:43

    carpaccio je lepší z masa nebo z řepi

  • morehulka
    morehulka |

    28. 12. 2011 09:44

    Rajčata se do mrazáku nemusí dávat, stačí ostrý nuž. Výborné.

  • .....................
    ..................... |

    30. 6. 2011 19:08

    mňam mňam ;-)