Rajčatové carpaccio

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
10 minut
2
porce
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks rajčata velká
    • 1,2
      ks řapíkatý celer
    • parmezán
    • olivový olej
    • citronová šťáva
    • sůl
    • pepř mletý čerstvý
    • bageta k podávání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata dejte asi na dvacet minut do mrazáku. Pak je nakrájejte na co nejtenčí plátky. Přidejte pokrájený celer a hoblinky parmazánu.
2
Ve sklenici smíchejte olej, citronovou šťávu, sůl a pepř. Rajčata zalijte marinádou a ihned podávejte, nejlépe s čerstvou bagetou. Tu můžete ještě ogrilovat, potřít olivovým olejem a stroužkem česneku.
3
*Recept pro vás připravila úspěšná kuchařka a herečka Markéta Hrubešová*
Zařazení: Pokrmy Chuťovky

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.