Pstruzi po mlynářsku

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Pstruzi
vykuchaní
 
Sůl  
Citron  
Hladká mouka  
Pepř mletý  
Petržel  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Rybí

Vykuchané pstruhy osolte a pokapejte citronem. Nechte je krátce rozležet.
Obalte je v hladké mouce smíchané s pepřem a nasekanou petrželkou.
Upečte z obou stran na pánvi nebo na grilu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)
Reklama
Tradiční menu Nejlepší vánoční recepty: Menu na Štědrý večer [Vánoce 2015] Články z

Komentáře k receptu: Pstruzi po mlynářsku

Komentáře

  1. Mirek   13.07.2007 | 12:11 | reagovat | závadný

    Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.

  2. Martin Paulík   22.04.2006 | 11:23 | reagovat | závadný

    Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci Horoskop na další týden: Tygry čeká nabitý týden, Psy úspěch v práci
Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru! Nejkrásnější vánoční stromečky z celého světa: Nalaďte se na sváteční atmosféru!
Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta Svatby roku 2016: Gregorovi, Marie Rottrová i Aleš Brichta
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web