Pstruzi po mlynářsku

60 minut PT0H60M
Snadné
Ingredience
Pstruzi
vykuchaní
 
Sůl  
Citron  
Hladká mouka  
Pepř mletý  
Petržel  

Postup přípravy:

Zařazení: Maso, Grilování, Rybí

Vykuchané pstruhy osolte a pokapejte citronem. Nechte je krátce rozležet.
Obalte je v hladké mouce smíchané s pepřem a nasekanou petrželkou.
Upečte z obou stran na pánvi nebo na grilu.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1
Reklama
Polníčkový César klasik Zimní saláty Články z

Komentáře k receptu: Pstruzi po mlynářsku

Komentáře

  1. Mirek   13.07.2007 | 12:11 | reagovat |

    Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.

  2. Martin Paulík   22.04.2006 | 11:23 | reagovat |

    Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web