Pstruzi po mlynářsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
60 minut
neuvedeno
neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • pstruzi vykuchaní
    • sůl
    • citron
    • hladká mouka
    • pepř mletý
    • petržel

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vykuchané pstruhy osolte a pokapejte citronem. Nechte je krátce rozležet.
2
Obalte je v hladké mouce smíchané s pepřem a nasekanou petrželkou.
3
Upečte z obou stran na pánvi nebo na grilu.
Zařazení: Maso Grilování Rybí

Komentáře k receptu

  • Mirek
    Mirek |

    13. 7. 2007 12:11

    Žádný pepř a paprika,přebíjí se tím chuť ryby.Doporučuji raději použít k rybě studenou křenovou omáčku/křen+majonéza+jogurt+špetka cukru/.

  • Martin Paulík
    Martin Paulík |

    22. 4. 2006 11:23

    Výborný a jednoduchý recept! Jen do mouky místo pepře dávám sladkou papriku :-) Moc dobrý