Autor:

Provensálská omáčka

Snadné
Ingredience
Vejce
natvrdo
1 ks
Nakládané okurky 1 ks
Česnek 2 stroužek
Kečup - jemný 2 lžíce
Zakysaná smetana
nebo jogurt
3 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Zázvor 1 špetka
Sůl 1 špetka
Ocet
nebo citronová šťáva - dle chuti
 
Rostlinný olej 1 lžička

Postup přípravy:

Vejce a okurku nakrájet na kostičky, přidat prolisovaný česnek a ostatní přísady a vše smíchat.

Podáváme ke grilovanému masu nebo karbanátkům. Většinou dělám z dvojité dávky a je hned pryč.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Provensálská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web