Autor:

Provensálská omáčka

Snadné
Ingredience
Vejce
natvrdo
1 ks
Nakládané okurky 1 ks
Česnek 2 stroužek
Kečup - jemný 2 lžíce
Zakysaná smetana
nebo jogurt
3 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Zázvor 1 špetka
Sůl 1 špetka
Ocet
nebo citronová šťáva - dle chuti
 
Rostlinný olej 1 lžička

Postup přípravy:

Vejce a okurku nakrájet na kostičky, přidat prolisovaný česnek a ostatní přísady a vše smíchat.

Podáváme ke grilovanému masu nebo karbanátkům. Většinou dělám z dvojité dávky a je hned pryč.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Provensálská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty? Velký test balzámů na rty: Který opravdu pomůže na popraskané rty?
BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat? BMI, váha nebo obvod pasu: Která čísla při hubnutí by vás měla zajímat?
Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky Sejroška vám poradí, jak zabalit vánoční dárky
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web