Autor:

Provensálská omáčka

Snadné
Ingredience
Vejce
natvrdo
1 ks
Nakládané okurky 1 ks
Česnek 2 stroužek
Kečup - jemný 2 lžíce
Zakysaná smetana
nebo jogurt
3 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Zázvor 1 špetka
Sůl 1 špetka
Ocet
nebo citronová šťáva - dle chuti
 
Rostlinný olej 1 lžička

Postup přípravy:

Vejce a okurku nakrájet na kostičky, přidat prolisovaný česnek a ostatní přísady a vše smíchat.

Podáváme ke grilovanému masu nebo karbanátkům. Většinou dělám z dvojité dávky a je hned pryč.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Provensálská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším? Děti slavných na módních molech: Jak to sluší Romeu Beckhamovi, Lily-Rose Depp a dalším?
7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu? 7 dietních tajemství Ivanky Trump: Jak si udržuje štíhlou postavu?
Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti Retro fotogalerie: Jak se změnila lesbická láska od 19. století do současnosti
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web