Provensálská omáčka

Hodnocení:

Moje:

-
-

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks vejce natvrdo
    • 1
      ks nakládané okurky
    • 2
      stroužek česnek
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 3
      lžíce zakysaná smetana nebo jogurt
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      špetka majoránka
    • 1
      špetka zázvor
    • 1
      špetka sůl
    • ocet nebo citronová šťáva - dle chuti
    • 1
      lžička rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vejce a okurku nakrájet na kostičky, přidat prolisovaný česnek a ostatní přísady a vše smíchat.
2
Podáváme ke grilovanému masu nebo karbanátkům. Většinou dělám z dvojité dávky a je hned pryč.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.