Autor:

Provensálská omáčka

Snadné
Ingredience
Vejce
natvrdo
1 ks
Nakládané okurky 1 ks
Česnek 2 stroužek
Kečup - jemný 2 lžíce
Zakysaná smetana
nebo jogurt
3 lžíce
Pepř mletý 1 špetka
Majoránka 1 špetka
Zázvor 1 špetka
Sůl 1 špetka
Ocet
nebo citronová šťáva - dle chuti
 
Rostlinný olej 1 lžička

Postup přípravy:

Vejce a okurku nakrájet na kostičky, přidat prolisovaný česnek a ostatní přísady a vše smíchat.

Podáváme ke grilovanému masu nebo karbanátkům. Většinou dělám z dvojité dávky a je hned pryč.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Provensálská omáčka

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené Zítra je mezinárodní den palačinek: Udělejte si čokoládové nebo zapečené
Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone Oscar 2017: Narážky na Trumpa i Ivanku, roztančený sál a dojatá Emma Stone
Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize Seriál Ulice: Podívejte se, jak šel čas s Liškovými, které brzy čeká krize
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web