Autor:

Provensálská pomazánka

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Lučina 200 g
Máslo
nebo rama
1 lžíce
Česnek 2 stroužek
Černé olivy
cca
20 ks
Sůl  
Oregáno  
Provensálská pomazánka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme. Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 1 (hodnoceno 1x)

Komentáře k receptu: Provensálská pomazánka

Komentáře

  1. ČernáLuna   22.03.2014 | 13:12 | reagovat | závadný

    Pokud máte rádi olivy, tato pomazánka vám prostě bude chutnat :)

  2. Klára Malíková   14.10.2008 | 10:17 | reagovat | závadný

    ňam ňam, mazala jsem na sýrový rohlík a navrch ještě přidala plátek měkkého salámu. Moc jsme si pochutnali

  3. verunka   22.12.2004 | 20:04 | reagovat | závadný

    výýýýýborný sotva sem stačila ochutnat

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete 8 věcí, na které se musíte zeptat partnera dřív, než si ho vezmete
Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu Natálie Kotková vyhrála video blogerku roku a už letí do Washingtonu
Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel Jak se postarat o vánoční stromek, aby dlouho vydržel
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web