Autor:

Provensálská pomazánka

15 minut PT0H15M
Snadné
Ingredience
Lučina 200 g
Máslo
nebo rama
1 lžíce
Česnek 2 stroužek
Černé olivy
cca
20 ks
Sůl  
Oregáno  
Provensálská pomazánka

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Pomazánky

Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme. Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
1
5 1 5 1

Komentáře k receptu: Provensálská pomazánka

Komentáře

  1. ČernáLuna   22.03.2014 | 13:12 | reagovat |

    Pokud máte rádi olivy, tato pomazánka vám prostě bude chutnat :)

  2. Klára Malíková   14.10.2008 | 10:17 | reagovat |

    ňam ňam, mazala jsem na sýrový rohlík a navrch ještě přidala plátek měkkého salámu. Moc jsme si pochutnali

  3. verunka   22.12.2004 | 20:04 | reagovat |

    výýýýýborný sotva sem stačila ochutnat

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy? 30 nejtrapnějších vět, kterými se s námi rozcházejí: Kolik z nich jste slyšela i vy?
Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat Jarní květinové dekorace za pár korun: Z vajíčkových plat
Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři? Proč vás často bolí hlava? Kdy už musíte jít k lékaři?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web