Provensálská pomazánka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
15 minut
neuvedeno
neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g lučina
    • 1
      lžíce máslo nebo rama
    • 2
      stroužek česnek
    • 20
      ks černé olivy cca
    • sůl
    • oregáno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Lučinu utřeme s máslem, v případě potřeby zředíme trochou mléka, přidáme prolisovaný česnek, nasekané černé olivy, okořeníme oreganem a osolíme. Mažeme na pečivo, nejlépe čerstvou křupavou bagetu. Výborná je také na teplé, na olivovém oleji opečené plátky veky či bagety.
Zařazení: Chuťovky Pomazánky
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    22. 3. 2014 13:12

    Pokud máte rádi olivy, tato pomazánka vám prostě bude chutnat :)

  • Klára Malíková
    Klára Malíková |

    14. 10. 2008 10:17

    ňam ňam, mazala jsem na sýrový rohlík a navrch ještě přidala plátek měkkého salámu. Moc jsme si pochutnali

  • verunka
    verunka |

    22. 12. 2004 20:04

    výýýýýborný sotva sem stačila ochutnat