Autor:

Pórek s rýží

Střední
Ingredience
Pórek
Větší
2 ks
Olej  
Paprika - sladká
Mleté
1 lžička
Rýže 2 balíček
Rajský protlak 1 lžíce
Olivy 15 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Petržel  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže, Ze zeleniny

Čistý pórek nakrájíme na špalíčky, osmahneme prudce na rozpáleném oleji, osolíme a podlijeme hrnkem vřelé vody nebo vývaru. Rýži ve varných sáčcích uvaříme dle návodu. Uvařenou rýži přidáme k podušenému pórku, ochutíme mletou paprikou a kečupem, opepříme, vmícháme nasekané olivy a ještě velmi krátce společně podusíme.

Necháme několik minut pod pokličkou stát. Při podávání sypeme nasekanou zelenou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 2 (hodnoceno 1x)
Pochoutka na víkend: Steaky s cibulovými prstýnky Články z

Komentáře k receptu: Pórek s rýží

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web