Autor:

Pórek s rýží

Střední
Ingredience
Pórek
Větší
2 ks
Olej  
Paprika - sladká
Mleté
1 lžička
Rýže 2 balíček
Rajský protlak 1 lžíce
Olivy 15 ks
Sůl  
Pepř mletý  
Petržel  

Postup přípravy:

Zařazení: Pokrmy, Z rýže, Ze zeleniny

Čistý pórek nakrájíme na špalíčky, osmahneme prudce na rozpáleném oleji, osolíme a podlijeme hrnkem vřelé vody nebo vývaru. Rýži ve varných sáčcích uvaříme dle návodu. Uvařenou rýži přidáme k podušenému pórku, ochutíme mletou paprikou a kečupem, opepříme, vmícháme nasekané olivy a ještě velmi krátce společně podusíme.

Necháme několik minut pod pokličkou stát. Při podávání sypeme nasekanou zelenou petrželkou.

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 1 x
2
4 1 5 1
Trhané vepřové maso krok za krokem (5.) Trhané vepřové maso krok za krokem Články z

Komentáře k receptu: Pórek s rýží

Komentáře


V diskusi zatím nejsou žádné příspěvky.

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních Nejdřív málem zemřela při výslechu, potom v mlátičce a nakonec při povodních
Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne! Proměna jídelny: Kombinace starého nábytku a moderních prvků vás nadchne!
Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit Chat: Věčné problémy s pletí? Ptejte se odbornice, jak s nimi zatočit
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web