Autor:

Plněný hermelín IV.

Snadné
Ingredience
Hermelín 1 ks
Máslo 20 g
Brutnák 3 lžíce
Pepř drcený  
Nasekané ořechy 1 lžíce
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Hermelín podélně rozkrojíme. Vnitřek vydlabeme a spojíme máslem, posekaným brutnákem, špetkou soli a ořechy. Utřeme a naplníme Hermelín. Obě části spojíme a dáme vychladit.

Podáváme na chlebíčcích s máslem, příčně nakrájené a posypané sladkou paprikou

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Oznámkujte recept jako ve škole

1 2 3 4 5
Hodnocení uživatelů: 0 (hodnoceno 0x)

Komentáře k receptu: Plněný hermelín IV.

Komentáře

  1. Olga Lešáková   14.07.2006 | 11:59 | reagovat | závadný

    Plněný hermelín je výborný s česnekem místo brutnáku, v tom případě bych vynechala i papriku, jinak skvělé.

  2. Ivana Přikrylová   14.07.2006 | 11:57 | reagovat | závadný

    Taky nevím jestli je brutnák koření, nebo zelenina a vůbec netuším, kde se dá koupit. Dá se nahradit nečím dostupným?

  3. Gábina Houšková   14.07.2006 | 11:53 | reagovat | závadný

    Ještě jsem našla toto: Je to jednoletá léčivá rostlina s rozvětvenou lodyhou, vrásčitými drsnými listy a modrými květy. Používají se jen čerstvé, mladé listy v období před silnějším růstem lodyhy. Mají chuť i vůni po čerstvých okurkách. Brutnákem se koření okurkový, rajčatový i bramborový salát. Lze ho přidat i do ragú ze zeleniny a masa, do studených omáček (majonéz), tvarohových pomazánek, k rybám a grilovanému masu. Z brutnáku s cibulí se připravuje salát ochucený citrónem, solí a pepřem. Mladé lístky je možno dusit na cibulce a másle jako špenát. Kvítky se přidávají do bylinkového octa.

  4. Gábina Houšková   14.07.2006 | 11:48 | reagovat | závadný

    něco je na internetu http://www.pritelkyne.cz/clanky/nepostradatelne-bylinky-brutnak-a-levandule/tisknout/540

  5. Aninka   14.07.2006 | 11:14 | reagovat | závadný

    To taky nevím , ale vypadá že to bude dobrý jídlo. A s těmi ořechy,mnam.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto! 5 triků pro cukroví bez chyb. Žádné hrudky v polevě a lepivé těsto!
Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek! Efektní drdol za dvě minuty: Naučte se jednoduchý účes na večírek!
Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které  naopak zimu? Přezimování kaktusů: Které potřebují teplo a které naopak zimu?
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web