Autor:

Plněný hermelín IV.

Snadné
Ingredience
Hermelín 1 ks
Máslo 20 g
Brutnák 3 lžíce
Pepř drcený  
Nasekané ořechy 1 lžíce
Paprika - sladká  

Postup přípravy:

Zařazení: Chuťovky, Ze sýra

Hermelín podélně rozkrojíme. Vnitřek vydlabeme a spojíme máslem, posekaným brutnákem, špetkou soli a ořechy. Utřeme a naplníme Hermelín. Obě části spojíme a dáme vychladit.

Podáváme na chlebíčcích s máslem, příčně nakrájené a posypané sladkou paprikou

moje poznámky vytisknout recept do nákupního seznamu do mojí kuchařky přidat fotografii

Přidání fotografie:


Přihlášený uživatel může nahrávat fotografie k receptu.

Hodnocení uživatelů
Hodnoceno: 0 x
0
0.00 0 5 1

Komentáře k receptu: Plněný hermelín IV.

Komentáře

  1. Olga Lešáková   14.07.2006 | 11:59 | reagovat |

    Plněný hermelín je výborný s česnekem místo brutnáku, v tom případě bych vynechala i papriku, jinak skvělé.

  2. Ivana Přikrylová   14.07.2006 | 11:57 | reagovat |

    Taky nevím jestli je brutnák koření, nebo zelenina a vůbec netuším, kde se dá koupit. Dá se nahradit nečím dostupným?

  3. Gábina Houšková   14.07.2006 | 11:53 | reagovat |

    Ještě jsem našla toto: Je to jednoletá léčivá rostlina s rozvětvenou lodyhou, vrásčitými drsnými listy a modrými květy. Používají se jen čerstvé, mladé listy v období před silnějším růstem lodyhy. Mají chuť i vůni po čerstvých okurkách. Brutnákem se koření okurkový, rajčatový i bramborový salát. Lze ho přidat i do ragú ze zeleniny a masa, do studených omáček (majonéz), tvarohových pomazánek, k rybám a grilovanému masu. Z brutnáku s cibulí se připravuje salát ochucený citrónem, solí a pepřem. Mladé lístky je možno dusit na cibulce a másle jako špenát. Kvítky se přidávají do bylinkového octa.

  4. Gábina Houšková   14.07.2006 | 11:48 | reagovat |

    něco je na internetu http://www.pritelkyne.cz/clanky/nepostradatelne-bylinky-brutnak-a-levandule/tisknout/540

  5. Aninka   14.07.2006 | 11:14 | reagovat |

    To taky nevím , ale vypadá že to bude dobrý jídlo. A s těmi ořechy,mnam.

1 2 Další

Přihlášení

zapomněl jsem heslo
  Přihlásit přes mojeID  

Zajímavé články

Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku? Nečekejte, až vás klepne! Jaké jsou příznaky mrtvice a kdy zavolat záchranku?
Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo? Tři kamarádky shodily za čtyři měsíce přes čtyřicet kilo! Jak se jim to povedlo?
Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný! Víte, jak si správně vybrat hořčík? Ne každý je stejně účinný!
Právě sledované recepty
Dialog
X
Mobilní web